Імміграція до Манітоби
-
я знімала обмеження (ну і продовжився теж перміт) по новому паспорту. Там де дані паспорта - я вводила новий і скан прикладала нового. А там де national ID я вказала не український паспорт, а старий закордонний (який у мене ще дійсний теж). То мені зняли обмеження і новий перміт прийшов на 3 роки по новому паспорту. Якщо у вас старий паспорт вже не дійсний - то не знаю як
-
Доброго дня всім. Поясніть будь ласка який механізм отримання пластику якщо людина знаходиться за межами Канади,і буде лендитися після отримання повідомлення про погодження ПР і нової візи для в'їзду в Канаду. Це відбувається в першому аеропорту? Куди приходить пластик і як взагалі по часу? Дякую.
-
Яким чином MPNP проводить вибірки? Чи привʼязують взагалі річну квоту до кількості виданих LAA? Як сталось так що лише за одним стрімом SWM було вибрано 10099 кандидатів в 2023 році??а за всіма стрімами у 2023 році було видано більше 16200 LAA…?(при квоті в 9,5к) В той час коли в 2024 році 2737 кандидатів за SWM , з них тільки 593 кандидатів без додаткових умов.? Тобто по факту сьогодні зменшення кількості запрошених кандидатів по SWM( без додаткових умов) приблизно в 8-9 разів… Це вже підготовка до зменшення квоти, чи ще буде😂 І чи справді у всьому винні кандидати з високими балами 😂
-
Синхронне плавання! Була тут реклама, ще запрошують дітей! Це як хобі а може зможете і захочете то вже тренер все розкаже. Діти як риба у воді, 4 тренування ми вже без жилета. А глибиною басейну ніхто не цікавився з самого початку, на 2 метрах займаються. А взагалі басейн класний, я навіть в телевізорі такого не бачила) Pan Am, тут їх два. Це спортивний комплекс під кришкою. Тренажерний зал зі всім що тільки може бути, бігати можна ( це ж стадіон). Прийти подивитись безкоштовно на все це можна вільно. Поки тренування 2 години, батьки теж можуть чимось зайнятися.
-
@banofbot
-
Зараз можна чекати вічність, за рік вибрано 593 людини, коли за аналогічний період минулих років було близько 5000людей, я зі своїми 844 балами чекаю 5 місяців уже
-
А який у Вас бал?