Імміграція до Манітоби
-
Я ще не здавала мову і робота тільки парт тайм
-
А можна список необхідних документів, щоб підготувати? Дурне питання, знаю, але мушу спитати
-
Насправді все просто. Перший етап - сабмітити EOI, вам прийде після відбору LAA, у вас буде 60 днів подати всі документи на номінацію. Номінація розглядається зараз швидко для українців, як вас затвердять, то пришлють вам Номінацію. Потім подаєтеся на ПР через IRCC. У вас також буде до 60 днів подати всі документи. І чекати, поки відпроцесять аплікацію. Імміграційний консультант максимум, що буде робити, це заповнювати за вас аплікації та переклади, можливо комунікувати з офіцером, якщо будуть якісь запитання. Всі документи будуть на вашій відповідальності.
-
Друзі є приклад заповнення Arrive Can?
-
Доброго дня , хто вже проходив карантин по приїзду , відпишіть будьласка в ПП . Не знала про тест на 8 день , сам тест вже маю , але що з ним робити далі теж не можу зрозуміти . 😐 Наче треба було просто зробити тест , але там є питання чи выслала я його в лабораторію 🤔
-
Я трохи погано орієнтуюся у цьому питанні, тому маю потребу у імміграційному консультанті
-
І, якщо я не маю зв‘язку з провінцією, окрім роботи, я повинна чітко чекати пів року, працюючи фул тайм, а потім зможу подати аплікацію на PR?
-
І ми маємо обмежений час
-
Зрозуміло! Просто я вважаю, що погоджуватися потрібно на будь яку зайнятість. Але невідомо, коли можна отримати фул тайм в одного роботодавця
-
Я почала підготовку. Проаналізувала тільки speaking and writing. IELTS має легший speaking , але важчий writing