Імміграція до Манітоби
-
Чи буде достатньо завірити в нотаріуса при подачі на номінацію документи такого типу. Траскрипт з університету 2 мовами написаний, тому чи є сенс знову перекладати все? Чи буде достатньо печатки у нотаріуса?
-
На новий ворк перміт можна загружати фотку, яка не старше 6 міс? Напр., яку на ПР нещодавно загружала
-
Worker
-
Питання про подачу на новий ворк перміт: у мене 2 перміти, перший - видали в аеропорту по прильоту, другий - коли я подавалася на зняття обмежень. І там відповідно різні дати видачі. Зараз у мене Питання в формі на новий ворк перміт: current country of residrnce, from....to...- дати вказувати з поточного ворк перміта чи з самого першогл, який видали по прильоту в аеропорті?
-
-
Becuase in the video Dmytro says current work permit...that's why I got a little confused...
-
Дякую!
-
Якщо я зараз працюю на канадського роботодавця, то тут тоді просто вказувати Ukraine 2022 і все? Чи мені треба вказувати назву і адресу мого поточного канадського роботодавця?
-
Пане @western9 в мене є питання. Я отримала номінацію по SWO і ще не подалась на федеральний етап. Зараз хочу змінити роботу, це буде інший нок і інший роботодавець, чи я зможу далі подаватись на федеральний етап по своїй номінації виданій на іншого роботодавця? Планую перейти зразу на нову роботу без перерви більше ніж буквально пару днів