Імміграція до Манітоби
-
Xxxxxxx
-
Ви маєте повне право виїзжати якщо це оплачувана відпустка. Я виїзжала два рази на 6 та на 5 тижнів. Це була відпустка та banked overtime hours. Питань не було. Писала на веб форму що мене не буде у Канаді та добавляла квітки на літак.
-
У мене 3. Та неділя wellness hours. Перший раз це ще за 2022 додала відпустку. Та працюю овертайм, який беру не грошима а годинами, бо мій чоловік не в Канаді і це єдина можливість його побачити поки він чекає на візу.
-
16218 з спецвибіркою, з них 412 спецвибірка для українців
-
Доброго ранку, вчора мене зупинили в стані алкогольного спяніння, виписали штраф і забрали машину і права, моя дружина є головним аплікантом , ми зараз на федеральному етапі, чи є шанси отримати PR? Розумію що вчинок мега ТУПИЙ, вибачте, не судіть строго (
-
Доброго ранку! Подаюся на новий Ворк Перміт. Як думаєте, якщо я прикріплю фото, яке я робила на ПР апплікацію (в жовтні 2024), це фото також буде ок для заявки на Ворк Перміт? Чи краще свіже зробити?
-
Я не знаю. Може адміни знають 🤷♀️ Як по мене так я вважаю що це теж оплачувана відпустка. Якщо вона в джоб оффері прописана як бенефіт. І не має значення отримуєте ви гроші протягом року але у тижні відпустки. Але це тільки мої думки
-
Я думаю, тут теж її ситуації залежить. Якщо люди кожен місяць беруть відпустки, роботодавець «окей», бо неоплачувана і йому витрачати нічого, то це не окей А якщо людина хоче взяти місяць OFF, бо до цього 2.5 роки працювала і бере місяць OFF з розрахунку, що вона витрачає свої «2 тижні за рік», то це окей