Імміграція до Манітоби
-
Доброго ранку! Подаюся на новий Ворк Перміт. Як думаєте, якщо я прикріплю фото, яке я робила на ПР апплікацію (в жовтні 2024), це фото також буде ок для заявки на Ворк Перміт? Чи краще свіже зробити?
-
Я не знаю. Може адміни знають 🤷♀️ Як по мене так я вважаю що це теж оплачувана відпустка. Якщо вона в джоб оффері прописана як бенефіт. І не має значення отримуєте ви гроші протягом року але у тижні відпустки. Але це тільки мої думки
-
Я думаю, тут теж її ситуації залежить. Якщо люди кожен місяць беруть відпустки, роботодавець «окей», бо неоплачувана і йому витрачати нічого, то це не окей А якщо людина хоче взяти місяць OFF, бо до цього 2.5 роки працювала і бере місяць OFF з розрахунку, що вона витрачає свої «2 тижні за рік», то це окей
-
Добрий день. Хотіла б запитати колективну думку будь ласка, бо вже мабуть OVERTHINKING . Як краще подавати заявку на подовження Воркперміта (мені) та Стаді пермітів (дітям) сімейну чи на кожного окремо? Сімейна заявка начебто легша але там не всі документи влазять (типу як фото дітей і т.п.) . Я в минулий раз робила їм окремі заявки але у мене був перміт до літа 2025 і офіцер написав в дитячих стаді пермітах що "стаді перміт видан згідно дат ворк пермітів батьків", а тепер нам всім треба подовжувати. В разі якщо подавати окремі заявки, то будуть різні офіцери, то чи подовжить офіцер дитячі стаді перміти не бачачи подовжені воркперміти батьків
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка при заповненні Schedule 4 треба писати всі кошти які є на рахунках моїх і чоловіка Чи тільки ті кошти які можуть « замороженими» лежати на рахунках до отримання ПР ? Якщо якусь суму ми плануємо скоро витратити то її не треба зараз вказувати в schedule 4 ,?
-
Якщо я в schedule 4 вкажу суму 20K ( сімʼя 4 людини) А подам виписки з банківських акаунтів , а там сума більша , це не буде проблемою?
-
Дякую