Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка при заповненні Schedule 4 треба писати всі кошти які є на рахунках моїх і чоловіка Чи тільки ті кошти які можуть « замороженими» лежати на рахунках до отримання ПР ? Якщо якусь суму ми плануємо скоро витратити то її не треба зараз вказувати в schedule 4 ,?
-
Якщо я в schedule 4 вкажу суму 20K ( сімʼя 4 людини) А подам виписки з банківських акаунтів , а там сума більша , це не буде проблемою?
-
Дякую
-
Звісно ні
-
Всім привіт! Якщо при подачі на федеральний рівень через PNP інформація в аплікації відрізняється від попередньої аплікації CUAET який шанс що будуть проблеми? Забув вказати одну коротку подорож в заявці CUAET, а також замість останньої роботи там вказав unemployed так як не мав жодних підтверджуючих документів.
-
Підкажіть будь ласка, у не головного апліканта померла мама. Я так розумію про це треба буде повідомити IRCC? Просто через веб форму додати лист пояснення чи чекати свідоцтва? аор ще немає Надіюсь ні в кого немає особистого прикладу, але може хто знає. Дякую
-
Тому люди з 615 балами пройшли, а ті хто мав 830 балів і інакші професії так і висять у пулі. А я подала заявку від чоловіка у пул на два тижні пізніше і тепер чекаємо, я сподівалася, що ще декілька вибірок на рік буде для будівельних професій, але поки не було.
-
Да. І мого друга теж вибрали декілька днів назад, і байдуже його 620+ балів. Тепер федеральний етап.
-
Бажаю вам успіху, щоб вас відібрали.
-
Виходить що була вибірка, мені відібрали 31 серпня, друга декілька днів назад, roofers.
-
Дуже є сенс)
-