Імміграція до Манітоби
-
Да. І мого друга теж вибрали декілька днів назад, і байдуже його 620+ балів. Тепер федеральний етап.
-
Якщо у цьому році була вибірка у квітні по якій ви пройшли, то була вибірка для будівельних професій, бали там не мали значення, всім будівель професіям надіслали запрошення.
-
Бажаю вам успіху, щоб вас відібрали.
-
Виходить що була вибірка, мені відібрали 31 серпня, друга декілька днів назад, roofers.
-
Друзі, підкажіть будь ласка, дайте будь-ласка посилання, де можна подивитися інструкцію щодо заповнення Bridging open work permit.
-
Дуже є сенс)
-
А якщо немає PR очікування? Просто продовжити WP не вийде?
-
Вітаю. Якщо паспорт і перміт до 26 року, нема сенсу подавати на новий перміт? (Ми на етапі еоі і нас ще навіть на відібрали). Чи є сенс подавати на новий ворк перміт? І якщо не подам, то після цього є шанс що новий перміт не відкриють? Дякую!
-
О, супер взагалі! Щиро дякую!🙏🏻
-
З середини Канади до 31.03.2025
-
Зрозуміла, ще раз дякую
-
Не думаю. Головне у вебформі поясніть для ви робите офновлення форми
-
Дякую. Свідоцтво про смерть не потрібно?
-
така сама як і звичайний пермт. Просто вказуєте, що у ас є номінація і AOR
-
Оновити Additional Family Information (IMM 5406) і відправити чере IRCC webform www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/imm5406.html
-
Доброго дня. Коли останній термін подачі на новий ворк перміт? До кінця цього року?
-
Перміт не видадуть довший за строк дії паспорту
-
Навіть якщо і паспорт новий не світить? Тобто не скажуть «в вас ще до 26 року перміт, чого метушіться» або не скажуть що паспорта нового нема і ми вам не дамо довший?
-
Якщо зараз її витягнути з Польщі правда що один рік термін дії такої справки?
-
Всім привіт хто підкаже справка о не судимості з Польщі має термін дії?
22 Jan 2023, 05:40
208410/232166
30 minutes ago