Імміграція до Манітоби
-
так і є. 4-5 місяців
-
Підкажіть будь ласка хто отримував ворк перміти останім часов, який у вас час зайняло з моменту подачі до момента отримання. На сайті пишуть що середній строк очікування зараз 167 днів.
-
Візітор рекорд
-
Дякую
-
Є сенс, щоб відразу з AOR не отримати додаткові запити.
-
Дякую. Чи у вашої дитини стаді перміт?
-
Доброго дня всiм 🌷 Потрiбна колективна думка. У нас дискусiя. У чоловiка паспорт з 18 року, бiометричний. Подорожi ранiше згадати не може( точнi дати). Що з цим можна зробити? Може написати в нашу iмiграцiйну службу? Дякую всiм💐 Чи написати пояснення?
-
Подавались на новий ВП (для подовження статусу) в середині жовтня, 20 листопада отримано апрув. Тобто близько місяця. Але паперовий ще чекаємо, але то вже як Саnada Post закінчить страйк)
-
Доброго дня! підкажіть як додати новий паспорт дитячий до заявки на федеральному етапі. Через веб форму просить номер заявки але її ще не почали розглядати відповідно я не маю її , що можна вказати в тій графі?
-
За який період до закінчення візітор рекорд у дитини треба податись на новий?
-
Я чекаю з 27 березня
-
за 2-3 місяці до завершення можна подаватися
-
на куает вказували інформацію про подорожі? те саме і тут
-
Та можна. Але я боюсь шо вам не допоможу)))
-
А чи є сенс відправити їм новий паспорт зараз? Термін подачі на фед також середина липня Минулий паспорт був до березня 2025
-
Дякую за відповідь, то може почекати новий паспорт і подаватись вже з ним, а не з продовженим?
-
Можна хоч в останній день, головне не пізніше
-
Нам його останній дали всього на 3 місяці. Я запитую чи можна наприклад податись за 2-3 тижні до закінчення терміну? 24 грудня 2024 він закінчується. Просто ми чекаємо на новий паспорт, консул повинен привезти 30 листопада в Вінніпег.
-
А ви подавались і за який період до закінчення?
-
Візітор рекорд до 24 грудня 2024, консул повинен привезти паспорт із Торонто наступної суботи 30 листопада.
22 Jan 2023, 05:40
208441/229101
5 minutes ago