Імміграція до Манітоби
-
Для імміграції тільки general
-
Ви здавали general чи academic?
-
Так, це зрозуміло. Я про те що, якщо офіцер бачить, що людина реально прогресує по роботі і сумлінно повідомляє про це, то проблем не має бути...
-
Після того, як ви подастеся на номінацію (маючи вже етап EOI пройдений), то ці всі двіженія із зміною роботи тільки за узгодженням офіцера.
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка в якому банку краще відкривати рахунок? Який дає якісь "бонуси", кредитку і тд? Красно Дякую, Вельмишановні!
-
Ну, я про відкритий кажу. По закритому, то реально кабала...
-
Ну не все так просто, якщо ти маєш закритий перміт.
-
Ну, так воно логічно. Провінція має заохочувати людей шукати кращу роботу, щоб отримувати більші податки....
-
То було питання більше чи можна міняти роботодавця протягом 6 місяців, а потім податися на номінацію. Я особисто думаю, що можна, головне показати, що ти працював всі 6 місяців фултайм
-
Деякі роботодавці в договорі пишуть що не можна працювати на іншій роботі, але є нормальні і можна мати підробіток на стороні
-
Нема прямої вказівки мати одного роботодавця, але має бути фултайм робота і безперервне працевлаштування.
-
Ви порушуєте правила чату
-
Підкажіть, якщо в Торонто ніхто незгадав про прививку у Вінніпезі небуло навіть кому це зробити, чи незгадають вони заднім числом про карантин ?
-
Якшо комусь потрібна допомога у вивченні базової англійської мови (A2), приєднуйтесь до групи, це безкоштовно. t.me/linaenga2
-
Скажіть будь ласка, зв'язок з Манітобою через роботодавця, там термін 6 міс це має бути безперервний стаж? Чи можна у сукупності 2 роботодавця щоб разом було 6 міс?
-
Добрий день! Якщо я лечу з мамою то нам обом треба скачати і заповнити arrivecan чи, наприклад, тільки мені і там є пункт “travellers” і просто додати туди маму?
-
Ин персон вийшло за 2 дні ( теж Бухарест)
-
Може комусь знадобиться: дружина відправила паспорт на вклейку до Бухаресту з іншого міста Румунії 24.06.2022, отримала кур'єром назад 08.07.2022. Мультивіза до кінця дії паспорту
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, вилітаємо 9-го з аэропорту Франкфурт на майні (Німеччина). Чи можно в аеропорту дитині здати експрес тест на covid? Скільки він коштує і скільки його треба чекати?
-
Там на 10 хвилин
22 Jan 2023, 05:40
20852/229748
37 minutes ago