Імміграція до Манітоби
-
Добрий день ! Скажіть,будь ласка ,теж отримали такого листа . Щось треба відправити ?
-
Остання SWM вибірка була для тих, хто має родичів у Манітобі. Хоча бали за це не дають, але MPNP поставила даний критерій як додатковий. immigratemanitoba.com/2024/11/eoi-draw-233/
-
Остання загальна вибірка по SWM для всіх TEER Expression of Interest Draw #231 October 24, 2024 Skilled Worker in Manitoba All eligible Skilled Worker in Manitoba profiles were considered. Number of Letters of Advice to Apply issued: 50 Ranking score of lowest-ranked candidate invited: 872 immigratemanitoba.com/notices/eoi-draw/
-
Зрозуміла, думала може хто недавно з teer 5 пройшов))) от і питаю
-
Цього ніхто не знає, навіть MPNP.
-
Добрий день усім) Питання: якщо TEER 5, є англійська, 820 балів, довго буду чекати на вибірку? Дякую
-
Дякую .
-
Це стандартний pre-arrival letter. No actions needed
-
UPDATE: Дозвонився у Іммігрант Центр, сказали, що зараз час очікування на завірення перекладів складає 1-2 тижня 😐
-
Бімба 🔥🔥🔥дякую
-
Чи була у когось така ситуація ,коли permanent resident портал був створений на один email , а ось IRCC portal на інший . Вам на який email приходив portal 1 ,на той на який or portal був зареєстрований ,чи на той на який IRCC account ?
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/application-forms-guides/guide-p7000-application-permanent-residence-provincial-nominee-class.html#ep73
-
Хтось мене може ткнути носом, де є посилання на пояснення про те, що police certificate треба брати якщо жив в країні від 6 місяців і більше. Офіційних джерел звістно, бо щось я ходжу кругами.
-
Звичайного перекладу з аффидевітом достатньо
-
Інших документів також ?
-
На федеральний не треба посвідчений переклад у нотаріуса?
-
Не треба
-
Шановні, довідки про несудимість з Дії + переклад все ще достатньо? Не треба нотаріально нічого завіряти?
-
А як що в цей час закінчується закордонний паспорт, можливо отримати Bridging work permit?
-
Доброго дня. Можливо у когось була схожа ситуація. Я головний аплекант. Отримала намінацію провінції по SWM. Не подала ще папери на федеральный етап, а мене звільнили (немає роботи там). Які мої кроки зараз, підкажить будь ласка? Вже знайшла фултайм роботу, але зовсім інший NOC. Розумію, що треба писати до MPNP. Але не знаю, які документи запросити у нового роботодавця.
22 Jan 2023, 05:40
208640/230202
5 minutes ago