Імміграція до Манітоби
-
Я на жаль не знаю, і я не фахівець. Але я б робила так, яка є ситуація в реальності - ви одружені, тому повинні написати що у вас є чоловік, ви офіційно одружені, але там де його дані, можливо написати що ви не знаєте, і потім написати можливо пояснення - чому ви не можете надати інформацію і фото чоловіка, які ваші обставини, чому ви не подаєте його інформацію. Але те, що ви одружені то треба написати. Я б так зробила. Але може хтось ще в чаті порадить щось.
-
Свідоцтво про шлюб мали б забрати при поданні документів на розірвання шлюбу. Якщо зараз маєте свідоцтво, то воно втратило чинність. У рішенні суду вказано номер актового запису про укладення шлюбу
-
Добрий вечір, напишіть будь ласка коли подались на фед етап і коли отримали аор
-
Тільки імігруючих вказуєте коли лінкуєте до кабінету .
-
Ось тут усе є
-
У вас має бути лінк на форму
-
Всім привіт. Розкажіть будь ласка, бо заплутались. Коли подаєшся на подовження WP, як це правильніше зробити? Через один GCkey акаунт і чоловік вказує що він подається ще з депендант і вказує дружину і дитину? Чи повинно бути у кожного окремий GCkey? Але як тоді дитині робити подовження візітор рекорд?
-
Хтось відправляв документи до Німеччини на довідку про несудимість НЕ через Канада пост?