Імміграція до Манітоби
-
Доброго ранку. Здавала два тижні тому теж CELPIP. Не готувалася майже, переглянула відео в ютюбі, і на сайті пройшла тренувальний тест. Як і писали вище, є три години, час йде швидко. Теж вибрали CELPIP комп’ютерний варіант ( щоб все за один раз ). Взагальному, питання не настільки на англійська як і ще на логіку ( я вперше здавала офіційний тест). Результати прийшли через 5 робочих днів. Отримала 6-7. CELPIP-General Test Location: Heartland International English School 280 William Avenue Winnipeg, Manitoba R3B 0R1
-
Підкажіть плз, якщо я прожила в Німеччині останній рік і зараз тут, мені слід замовляти тут довідку про несудимість у Німеччині? Чи правильно буде виїхати та зробити цю довідку вже у Канаді? Наскільки я зрозуміла, для імміграції повинні бути довідки про несудимість з кожної країни, де ти раніше працював
-
Там всі райони є і на одному екрані по-перше. По друге читайте правила чату перед тим як писати в нього
-
Клік на назві району підсвітить межі району
-
Хоч це і питання іншого чату: t.me/ManitobaLife. Але повірте, що багато канадців полюбляє мати іще більший ніж ваш. Так що не думаю, що буде особливий підхід у вирішенні вашого питання.