Імміграція до Манітоби
-
2014p. Дніпровський ЗАГС, м.Київ. Вилучили.)) Про підтвердження дошлюбного прізвища видають Витяг на вимогу.
-
@vlada_v_lade хоче кікнути @artur12321123 з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
@vlada_v_lade хоче кікнути Maria з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
@vlada_v_lade хоче кікнути Marina з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Тільки свідоцтво про розлучення
-
Якщо новонароджений громадяни Канади, то тут його не враховувати. Недавно тут писала про це жінка про свій досвід.
-
Можна всіх подати через один акаунт.
-
⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️ Вакансия на удалённую работу‼️ 🔞Веду набор людей в команду, 💸- Выплаты -💸 от 50$ до 5000$ ✅- Требования -✅ Обязательно иметь желание зарабатывать большие деньги 1 часа времени ежедневно. ▫️Стабильное подключение к интернету, и быть на связи. Дисциплина и адекватность. ❌18+❌ ➡️Писать в лс ⚠️осталось 10 мест, успей⚠️
-
@banofbot
-
Привіт усім ! Розкажіть якщо хтось переводив свідотство про розлучення ви повнісьтю його переводили чи може першу сторінку
-
Привіт всім. Таке питання, щоб подавати через експрес ентрі, треба англійську мати здану мінімум на 7? І якщо у мене середня оцінка 8, але одна із частин всього на 6, це означає, що треба перездавати? Дякую
-
Дякую
-
Повністю
-
Я замовила собі Витяг про дошлюбне прізвище. Там є вся інформація
-
Ну я умовно-загально, Ви зрозуміли. Без урахувань «у разі»
-
Ну для імміграції до 22 років це ще діти 😁
-
Можливо хоч так люди вивчать, що батьки після 18 - це не сімʼя. І особистість після 18 (21) - це окремий household.
22 Jan 2023, 05:40
208779/229857
3 minutes ago