Імміграція до Манітоби
-
Дякую) Ще не підскажете як зрозуміти чи попала заявка під аудит чи ні?
-
Доброго дня 🍀 А що значить within service standards?
-
Зрозумiла. Дякую. Тобто у ircc зараз бiльше 1 мiльйона заявок ? Та це не тiльки pr, а й work, study permits?
-
Те що не виходить за межі стандартного розгляду Зараз наприклад за провінційною програмою це 13 місяців
-
Можна посилання на цей сайт будь ласка )
-
Звідки ви знаєте, що туди легко попасти?
-
Дуже легко туди попасти . Такі кейси можуть дуже довго розглядати ,десь навіть 3+ роки .
-
Non routine ,complex .
-
Так, 2.5 млн Цiкаво, що це за випадки поза стандартом?👀🐴
-
2,5 мільйони
-
2.5 млн. З них майже 1.5 млн в стандартних рамках, 1 млн поза стандартом
-
Все буде добре🍀
-
Пішли топитися😞😞😞
-
Означає, що офіцер ще не дивився аплікацію після останнього оновлення, і аплікація чекає у загальній черзі.
-
Ось причини з офіційного сайту . Можете ще Гуглом скористатися ,або іншим пошуком ,на форумах багато є прикладів .
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/mandate/corporate-initiatives/levels/inventories-backlogs.html
-
Можете навести приклад? Можем я даремно чекаю 😅😅😅
-
Бо вмію гуглити . Там багато прикладів є ,яким чином справа стає non routine ,complex .
-
Як на мене трішки грубо... Я як Ви пишете у 18 перейшла на свої хліба. Зараз в мої 39 мама з татом і досі моя сім'я. Хоча я використовую слово "родина" І розумію, що сім'я це чоловік і діти. Але я вважаю, що не зайвим було запитати для загального спокою.
-
Це норм , у мене така ж дата майже . У вас уже медицина ,та біометрія completed ?
22 Jan 2023, 05:40
208858/231351
24 minutes ago