Імміграція до Манітоби
-
25$ там же написано
-
А який там такс?+-
-
Далі по 668 мінус такси
-
236 перший тиждень
-
Так яка сума
-
Мінус такси
-
Підкажіть будьласка,подався на ЕІ це я буду отримувати 668 в тиждень,чи 236?
-
Транслітерація завжди відповідно natioanal ID, тобто українською. Не має значення, що оригінал російською. Перекладач має це знати і запросити транслітерацію до того, як почати переклад
-
При 30к буде 500 приблизно)
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, як бути з ім'ям батька. В формі потрібно зазначити на англійський та native, тобто українській. Оригінал свідоцтва про нарождення російською. Тому в перекладі цього документу ім'я Михаил виглядає як Mikhail. Зазначати в формі ім'я батька "Mikhail, Михайло". Не викличе це питання?
-
Та то я помилився. То вам стільки заплатять якщо будете весь час сидіти
-
У кого фед етап розглядав Sydney, Nova Scotia? Чи вони швидкі ?
-
PV2 це код для provincial nominee
-
Теж з дозапиту нічого (10 серпня)
-
Щоб дізнатися офіс який вас розглядаю потрібно телефонувати Ircc ,або замовити notes Те що Aor прийшов с того офісу не означає що вони вас будуть розглядати
-
Можна, ЕОІ це не імміграція. Вам важливо підтримувати критерії ЕОІ, тобто працювати весь час. Але у оплачувану відпустку ок.
-
Чи хто прилітав нещодавно в Канаду? Як довго оформлюють документи в аеропорту зараз?
-
Добрий день! Чи можна виїжджати з Канади після подачі на ЕОІ? Чи потрібно потім повідомляти в заявці про перетинання кордону? Дякую!
-
Чи є тут ті у кого pr portal,і IRCC account мають різні email ?
-
Spr означає спонсор (pa and spr = principal applicant and sponsor таке бачила раніше) можливо у вас хтось вказаний як звʼязок
22 Jan 2023, 05:40
208914/231408
about an hour ago