Імміграція до Манітоби
-
Підкажіть будьласка,подався на ЕІ це я буду отримувати 668 в тиждень,чи 236?
-
Транслітерація завжди відповідно natioanal ID, тобто українською. Не має значення, що оригінал російською. Перекладач має це знати і запросити транслітерацію до того, як почати переклад
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, як бути з ім'ям батька. В формі потрібно зазначити на англійський та native, тобто українській. Оригінал свідоцтва про нарождення російською. Тому в перекладі цього документу ім'я Михаил виглядає як Mikhail. Зазначати в формі ім'я батька "Mikhail, Михайло". Не викличе це питання?
-
Щоб дізнатися офіс який вас розглядаю потрібно телефонувати Ircc ,або замовити notes Те що Aor прийшов с того офісу не означає що вони вас будуть розглядати
-
Чи хто прилітав нещодавно в Канаду? Як довго оформлюють документи в аеропорту зараз?
-
Добрий день! Чи можна виїжджати з Канади після подачі на ЕОІ? Чи потрібно потім повідомляти в заявці про перетинання кордону? Дякую!
-
Та ні, спонсора немає
-
Дякую за відповідь! Я не можу знайти офіційну інформацію стосовно цього. Ви не могли б поділитись лінком?
-
Буває, що в паспорті ім'я записано також інакше, ніж говорить офіційна українська транслітерація на сьогодні. Все одно орієнтуємось на паспорт
-
Так, як записано в паспорті, тобто українською