Імміграція до Манітоби
-
Где сдавали?
-
Мой опыт сдачи экзамена CELPIP. Я выбрал CELPIP, а не IELTS потому что CELPIP можно сдать за один присест за 3 часа, а IELTS разбит на две части и вторая часть разговорная может быть на следующий день, а мне нужно было приехать сдать и уехать, потому что я просил канадцев довести меня до центра сдачи. CELPIP экзамен брутальный, время идёт очень быстро и на всё отводится очень мало времени, кроме WRITING, я достаточно хорошо знаю английский поэтому мне всё показалось легко, но READING был очень сложный особенно часть где нужно читать пять параграфов научного текста, я вообще ничего не мог понять. На Speaking вообще прокололся одно задание полностью не выполнил потому что не мог понять в чём оно состоит, там даётся всего одна минута чтобы прочитать задание, и 1 минута чтобы говорить и нету кнопки пауза, если вы сразу не въехали в задание можно и пролететь. в результате получил Reading 7, Writing 8, Speaking 6, Listening 8. ирония в том что чтобы податься по Экспресс-Энтри нужно минимум семь во всех категориях, но я подал апелляцию на speaking заплатил 68 канадских долларов за пересмотр результата, и через неделю мне переоценили Спикинг на баллов 7. К экзамену я не готовился, но за день до него прошёл два теста тренировочных на их официальном сайте. В целом, с одной стороны легко, с другой стороны времени мало даётся, кроме сочинения, на сочинение времени более чем достаточно, а Reading задание там где пять параграфов научной статьи может быть очень сложным.
-
Ясно. Дякую за роз'яснення.
-
так цей був недавно
-
З аеропорту вас ніхто не вижене, в усіх аеропортах є кімната матері і дитини, де можна відпочити. А якшо вона недоступна в той час- то просто в залі можна посидіти без питань. Тільки, напевно, варто запастись їжею і водою на час очікування, бо це все діло досить дороге в аеропртах
-
скільки часу можна жити безкоштовно в готелі в центрі?
-
Думаю, що те що буде, при такому розкладі вам не сподобається. Вже якщо вони присилають Fedex до готелю чи помешкання, де ви сидите на карантині, щоб забрати ваші тести, то це навряд про «чисто на довіру»…
-
Можливо хтось знає, що буде, якщо не зробити тести на ковід по приїзду на 1 і 8 день, чи якось за цим слідкують?) P.S. перевіряти не збираюся, просто цікаво чи це контролюється, чи чисто на довіру до людей?
-
Доброго дня! Я також летіла з Варшави. Літак був о 6 ранку, а в аеропорт приїхала ввечері попереднього дня і ніч там пересиділа. Там, як і у більшості аеропортів, є місця для сидіння (такі собі лавочки), де можна чекати скільки вам заманеться.
-
Є можливість також онлайн заповнити. Вона дійсна 24 години. Програма eDeclaration
-
Корисний екземляр,особливо для тих хто має мало часу між пересадками . В нашому випадку не давали таку підказку в літаку ,а дали чисті бланки вже в аеропорту Калгарі, між пересадками було тільки 3 години і треба було швидко орієнтуватись ,щоб встигнути зробити ворк перміт . А з декларацією треба було трохи часу щоб розібратись що і як заповнювати )
-
Вітаю! Збираю з дітьми наступного тижня летіти до Вінніпегу з Варшави. Маю запитання до тих хто вже летів з Варшави, чи є в аеропорті можливість чекати свого рейсу довший час? До Варшави з України приїжаємо о 6.00 ранку а наш рейс о 17.00, тож думаю чи можемо цей час провести в аеропорті чи потрібно підшукати якесь інше місце?