Імміграція до Манітоби
-
Вітаємо, Валерия! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Добрый день , от 170 баксов за 2-3ч. в день! Легально! Берем без опыта . Жду в лс
-
@NagirniyAnatoliy, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch
-
Доброго ранку, а може хтось кинути лінк на продовження ворк перміту для українців? Може є в кого в швидкому доступі
-
Легкa рoбoтa для впевнених кoристувaчів ПК, виплaти щoтижня, безперебійне світлo тa зв'язoк!
-
youtu.be/YNIjfELamL0?feature=shared
-
@banofbot
-
Привіт, все ще тиша( а в вас?
-
А там має бути доказ медичного екзамену. Але в мене після проходження нічого не залишилось. Чи можете підказати що робити?
-
Теж тиша ( але має щось прийти… є люди , шо отримали емейл. А Ви коли відправляли?
-
Написати до лікаря, який вам робив огляд, щоб надали результати
-
Заявка вже подана. А нервовий стан це не причина.
-
У вас немає e-medical form з вашим фото посередині і штріх-кодом у правому куточку?
-
По різному, від тижня і більше. У мене вже більше місяця, і поки нічого немає
-
Ні…
-
Добрий ранок)) Підкажіть, скільки часу приблизно має пройти від повідомлення в кабінеті на номінацію: "Assessment in Process". Дякую
-
В середу рано вранці
-
А я в четверг вночі вже
-
Маряна, please, press the button below within the time amount specified, otherwise you will be kicked. Thank you! (60 sec) Powered by 1inch
-
Якщо ви очікуєте номінацію, то спершу має статус змінитися на assessment completed, і за кілька днів чи тижнів отримаєте номінацію.
22 Jan 2023, 05:40
209086/229835
about an hour ago