Імміграція до Манітоби
-
Мабуть Widowed, якщо дружина померла
-
Ох… якщо то єдині опції, я б написала Unknown і потім можна додати окремо пояснення до цієї частини анкети
-
Йшов 16 місяць розгляду PR апплікації. Це якесь знущання вже. Довелось писати лист місцевому депутату, бо вже нема іншого вибору. І не кажуть ні причини затримки, ні термінів, нічого. А дзвонити до IRCC взагалі марно, вони нічого не знають, нічого не можуть сказати, тільки радять чекати другого пришестя Христа 🤌
-
Судячи по беклог ,десь близько 37% від усіх заявок вже розглядаються більше 13 місяців ,а це доволі великий відсоток . Мабуть таким чином вони ліміти роблять. 519к зараз ще втискаються в ці 13 місяців ,із них тільки 395к отримають впродовж року . Уявіть . Думаю вони ще піднімуть час розгляду до 15 місяців .
-
Мені депутат відповів що кейс нестандартний. Це все. Але тут був скрін що зараз 2,5 мільйонів заявок у них. Вони все довго розглядають зараз. Мій чоловік чекає на візітор візу з січня 2024. Окрім біометрії не було жодного дозапросу. Просто лежить заявка і все. Ніякого прогресу. Може було б швидше якщо б купили авіа квитки та додали, але як тут можна щось планувати
-
Всього 830 300 заявок на пр у них ,з них 519 200 - ще в стандартному розгляді (до 13 місяців ) інші 311 100 вже перевалили за 13 місяців очікування ,у них квота 395 000 на рік ,тобто частина отримає по тих хто в стандартні рамки влазить ,інша буде тих хто очікує більше 13 місяців , тобто залишок за рік буде десь 435 300 - ці люди вийдуть за строк 13 місяців ,наступний рік ще менша квота , і судячи по цій динаміці ,десь 60 відсотків будуть отримувати в строк 13-15 ,а інші 15 і більше .
-
Але є Ремарка , бо по різних програмах різні строки розгляду ,десь це 6 місяців,десь 13 . Короче висновок такий ,що час розгляду не для ЕЕ буде тільки рости . Та і для ЕЕ теж . Але 60 відсотків буде видано саме тим,хто в Канаді ,що є добре для українців 😅
-
@banofbot
-
🙌 Ищу амбициозных людей, готовых зарабатывать на криптовалюте! 🖥 Опыт не обязателен — обучаю с нуля. Основное направление — арбитраж крипты. 💎 Возможность зарабатывать от 50$ в день чистыми. ✨ Работаю только с проверенными биржами-гигантами, никаких шиткоинов и сомнительных сервисов! 📩 Пишите на основной аккаунт @Vladislav_Arts — расскажу все детали и помогу стартовать!
-
На сайті у них є ця інформація . 395 к - це квота на пр 830 к це кількість заявок , ось рахуйте . З кожним роком впродовж наступних 3 років ,квота буде зменшуватися. Явно швидкість від зменшення квот не збільшиться , зараз це 13 місяців для провінційних(без ЕЕ) і 6 для ЕЕ . Беклог буде рости , як зменшити беклог ? Дуже просто ,збільшити час розгляду . Ну це лише моя думка , і дуже поверхневий аналіз ,не сприймайте ,як факт ,це припущення .