Імміграція до Манітоби
-
І як ви це вирахували? У вас є доступ до внутрішньої інформації ircc?
-
Допоможіть, будь ласка. Заповнюю IMM5669-Education. В мене 9 класів школи, 4 в коледжі(на другому курсі отримав свідоцтво про повне закінчення середньої освіти ) та 3 університет. Що мені писати за роки освіти?
-
На сайті у них є ця інформація . 395 к - це квота на пр 830 к це кількість заявок , ось рахуйте . З кожним роком впродовж наступних 3 років ,квота буде зменшуватися. Явно швидкість від зменшення квот не збільшиться , зараз це 13 місяців для провінційних(без ЕЕ) і 6 для ЕЕ . Беклог буде рости , як зменшити беклог ? Дуже просто ,збільшити час розгляду . Ну це лише моя думка , і дуже поверхневий аналіз ,не сприймайте ,як факт ,це припущення .
-
А ви робили GCMS notes?
-
🙌 Ищу амбициозных людей, готовых зарабатывать на криптовалюте! 🖥 Опыт не обязателен — обучаю с нуля. Основное направление — арбитраж крипты. 💎 Возможность зарабатывать от 50$ в день чистыми. ✨ Работаю только с проверенными биржами-гигантами, никаких шиткоинов и сомнительных сервисов! 📩 Пишите на основной аккаунт @Vladislav_Arts — расскажу все детали и помогу стартовать!
-
@ValTiona хоче кікнути koko з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Робив ноутс офіцерів. Нічого цікавого, на той мрмент там був останній запис щодо секюпіті чєк. Вони достатньо марні, ще й 5$ взяли )
-
Я писала роки закінчення як є. А потім розписала у подробицях у резюме, що так і так, закінчила повну шкільну освіту за 8 років, тому що перестрибнути через 4й клас, та пройшла програму 10 і 11го класу за перший рік технікуму...і т.д.
-
А АОР ви отримали рік тому?
-
У якому резюме? Коли його писати і куди відправляти? Це просто документ-паяснення який можна загрузити додатково вкінці?
-
Грудень 2023
-
Вислала в Польщу форму і чек що оплатила за довідку про несудимість і немає відповіді вже місяць, не знаю пишу їм не відповідають, що робити загружати електронну? Дякую
-
Так, у закріплених пошукайте.
-
Дякую!
-
Програма закрита. Вже нічого не дають, ні гроші ні готель.
-
Добре, дякую)
-
Всім привіт! Шукаю інфу з приводу того чи пускають ще по візі СUAET? Чи вже ні? Дають готель та грошову допомогу чи ні? Хто знає відпишіть пліз🙏🏼без хейту дізнаюсь для друзів
-
Структура CV Supply_Chain_Manager_CV.docx
-
Структура CV Supply_Chain_Manager_CV.docx
22 Jan 2023, 05:40
209163/231003
10 minutes ago