Імміграція до Манітоби
-
😅😅😅😅😅
-
Воно вам потрібно ? А якщо людина потім відмовиться це підтверджувати 😅
-
Я не про бали питала ))))) А чи можу я його вказати якщо це друг чоловіка ?) Якщо я аплікант, а чоловік має друга тут , то я ж можу вказати що маю друга, я вірно розумію ?)
-
Замітьсть родичів мав би стояти Friend
-
Так, ви можете вказувати друга, хай навтіь чоловікового, але він тоді буде як Manitoba Supporter, потріно буде від нього документи. Це раз. По-друге, для SWM друг буде як додатковий критерій, але бали ви не отримаєте. Тобто, якщо буде вибірка із критеріїм Close Friends, то ви тоді пройдете як буде достатньо балів.
-
Так
-
От і я так думаю)))
-
Ви з ним знайомі? Ви подаєтесь як родина? Головне щоб він вас друзями вважав)
-
Яку завку? ЕОІ?
-
Ну ви маєте на увазі , що він не ваш друг ,а чоловіка ,і можна його клеймити ,як друга сімʼї ? Мабуть так,бо чоловік сімʼя ,а він друг ,тобто друг сімʼї 😂
-
@western9 Добрий вечір)Тільки заповнили заявку. Питання: Є канадський друг у чоловіка , який може підтвердити це. Але головний аплікант я. У заявці ж можливо мені вказати що є канадський друг ? Заповнюємо заявку ещё раз. ДЯКУЮ 🙏
-
Можливо це допоможе)))
-
Можливо буде ще одна загальна вибірка до кінця року.
-
820
-
Скільки у вас балів?
-
Не хвилюйтесь, я теж не отримала ще відповіді Сьогодні додзвонилась до них, сказали що на оформлення паспортів підтвердження ще не розсилали
-
Вітаємо, Kate Stasiulevych! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Шо ви маєте на увазі? Вибачте не зрозуміла🫣🙃
-
А якщо ще чекаю LAA, можливо заапдейтити і вписати друга ?
-
Дякую за пояснення))))
22 Jan 2023, 05:40
209256/232405
less than a minute ago