Імміграція до Манітоби
-
FHSA це доступні кошти. Наприклад, у нас в договорі вказано, що кошти можна зняти будь-коли. Просто доведеться повернути з них податок.
-
В поиске людей заинтересованых в хорошем пассивном доходе. Дистанционная занятость. По всем вопросам писать в лс
-
Максим Босенко хоче кікнути @Artemiy95371 з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
@politikin хоче кікнути Амина з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Два часа в день — и 100 долларов в кармане. Работайте удаленно, в удобное время.
-
7 місяців між аор та портал 1
-
Дуже Вам вдячна 🙏
-
Ну так. Якщо в емейлі не було інших інструкції.
-
Дякую . У вебформу ?
-
О, вони також відправляють? Супер! Дякую
-
UPS , там біля вас на Гендерсон є їхня локація
-
Вам якась відповідь надходила? Нам тільки шаблонна відповідь, що ви пишите не туди, ми цим не займаємося.
-
Ну пистати до офіцера, що ви вже відмовилися від спонсорства у майбутньому. Ще раз додати той документ. Може вони пропустили. Додати пояснення що не можете ніяким чином заставити пройти той мед екзамен
-
DHL Express
-
@western9 Пане Wes ,чи може така ситуація була у когось ! Прийшов медікал на дитину яка не іммігрує,та було нотаріальне завірення про не спонсорування цієї дитини у подальшому . Що робити у такому випадку!?
-
Та я там влітку була останнього разу …там було все зламане і нічого не вийшло могли мені роздрукувати і сфоткати 🙈
-
Ну сходи ради цікавості, зрозумієш про що я🤣
-
а яка тоді? це найближча до нас локація...
22 Jan 2023, 05:40
209399/235299
21 minutes ago