Імміграція до Манітоби
-
Друзі питання, хто робив новий паспорт дитині якій 16, фото ж не треба? Вони на місці роблять? Їдемо в Оттаву
-
Ми з тих що теж думали що оплатимо пізніше як запросять. То після оплати на яку запит надіслали з AOR, потім декілька місяців на запит на біомертію чекали.
-
Дякуємо Вам за допомогу 🙏
-
Медичний огляд не запросять, якщо проходили післь прильоту сюди. Ну, я не чула щоб в когось запросили, в мене теж не питали. А ось біометрію точно запросять. Можете не оплачувати одразу, але це тільки затягне розгляд потім, коли вони чекатимуть підтверждення оплати від вас. Як отримаєте запит на біометрію, там все буде розписано. Окрім паспорту нічого не треба, то ж не панікуйте раніше часу.)
-
Дякуємо за відповідь 🙏
-
Для розуміння і статистики
-
Білметрію 100 відсотків запросять. Оплачуйте її одразу як подаєтесь на ПР, бо потім будете чекати на запит ще + декілька місяців. Якщо одразу оплатите то запит отримаєте з AOR.
-
Дякуємо Вам за пораду 🙏
-
-
Дякую
-
Фото на місці
-
Із 12 років все на місці робиться
-
Мене попросили ще раз пройти той медогляд,хоча це по суті не має сенсу,я нікуди не виїжджав за межі країни.Офіцери по ходу просто тикають пальцем в небо,логіки не має
-
Ось список документів на паспорт для дорослого.
-
Медицина теж не дешева. 230$ візит до лікаря,75$- x ray, 75$-blood test
-
Не забудьте зробити money order треба писати на ім'я установи "Embassy of Ukraine in Canada". Розмір платежу 172 долари
-
@western9 дайте будь ласка свою субʼєктивну думку бо хвилює. Заповнила федеральний етап, чоловік головний аплікант, на етапі підтвердження relationship скинула свідоцтво про одруження і договір про оренду житла,але в договорі окрім нас є ще декілька людей чи буде цього достатньо чи дозакинути ще щось допоки не отримали AOR? Дякую!