Імміграція до Манітоби
-
Так, після AOR 1 рік
-
Після аор, не всього. Сумарно на фед етапі це півтора роки
-
Так і про Монреаль колись казали, навіть впевнені були, що то найдовший процес в них, але на мені ця теорія не підтвердилась, тож то все лише слухи.
-
А скільки коштує біометрія?
-
Можна заповнити ПР форму спершу а потім сплатити вже готову, щоб вона повисла 2-3 місяці?
-
Позавчора повернули 500$ за номінацію, подавалась у кінці січня або на початку лютого
-
Дякую
-
$85 за особу
-
Заповнити можна, відправити ні.
-
Там на родину буде вказана сума при подачі.
-
Плюс треба буде робити виправлення у формі, бо там буде прив'язка до часу і документи оновляти. Тобто смислу не багато це робити.
-
85$ за людину, якщо родина 170$
-
Подалися на федеральний етап, ще чекаємо на АOR чи можемо ми додати нову довідку зараз, коли ще немає номеру. І якщо так, чи могли би надати посилання як і куди додавати? Заздалегідь дякую
-
Якщо ви маєте диплом бакалавра, то Three or more year post secondary degree.
-
Якщо після 9 класу перейшов в колледж , є Диплом молодого фахівця, отриманий у 2016 році, строк навчання 3 роки 8 місяців Потім вступ до університету Диплом бакалавра 2019, строк навчання 2 роки 10 місяців що я маю обрати ?
-
Медичний огляд по різному буває. В нашій заявці було троє людей. Мені (головному апліканту) запит на повторну медицину не приходив. Дружині і сину приходив, хоча ніхто з нас на той момент з Канади не виїжджав. Проходили процедуру в Bison Medical на Пембіні. Платили по 200 доларів за кожного. Знайомі теж повторно здавали медицину.
-
Instead of Major.Minor.Patch say Breaking.Feature.Bugfix - that's #SemVer in a nutshell. Або ще простіше
-
Щиро дякую!👍
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/72
-
Заповнюю Schedule 4. Provincial stream/category що вказувати якщо отримала номінацію як сво для укр хоч і подавалася на свм?
22 Jan 2023, 05:40
209504/233714
6 minutes ago