Імміграція до Манітоби
-
Так і про Монреаль колись казали, навіть впевнені були, що то найдовший процес в них, але на мені ця теорія не підтвердилась, тож то все лише слухи.
-
А скільки коштує біометрія?
-
Можна заповнити ПР форму спершу а потім сплатити вже готову, щоб вона повисла 2-3 місяці?
-
Позавчора повернули 500$ за номінацію, подавалась у кінці січня або на початку лютого
-
Дякую
-
$85 за особу
-
Заповнити можна, відправити ні.
-
Там на родину буде вказана сума при подачі.
-
Плюс треба буде робити виправлення у формі, бо там буде прив'язка до часу і документи оновляти. Тобто смислу не багато це робити.
-
85$ за людину, якщо родина 170$
-
Подалися на федеральний етап, ще чекаємо на АOR чи можемо ми додати нову довідку зараз, коли ще немає номеру. І якщо так, чи могли би надати посилання як і куди додавати? Заздалегідь дякую
-
Якщо ви маєте диплом бакалавра, то Three or more year post secondary degree.
-
Якщо після 9 класу перейшов в колледж , є Диплом молодого фахівця, отриманий у 2016 році, строк навчання 3 роки 8 місяців Потім вступ до університету Диплом бакалавра 2019, строк навчання 2 роки 10 місяців що я маю обрати ?
-
Медичний огляд по різному буває. В нашій заявці було троє людей. Мені (головному апліканту) запит на повторну медицину не приходив. Дружині і сину приходив, хоча ніхто з нас на той момент з Канади не виїжджав. Проходили процедуру в Bison Medical на Пембіні. Платили по 200 доларів за кожного. Знайомі теж повторно здавали медицину.
-
Instead of Major.Minor.Patch say Breaking.Feature.Bugfix - that's #SemVer in a nutshell. Або ще простіше
-
Щиро дякую!👍
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application/Form/72
-
Заповнюю Schedule 4. Provincial stream/category що вказувати якщо отримала номінацію як сво для укр хоч і подавалася на свм?
-
Hi! You're right to be interested in this turntable game. It's similar to the games in India that can make people laugh heartily. Spin the turntable and the excitement will be presented right away. Come and have a try quickly! t.me/GoldLuckGameBot/app?startapp=eyJzaGFyZVRnSWQiOiIiLCJjaGFubmVsTm8iOiJCQjc1NDhGOTY2N0M1QUFFNTgyMDhFODFEQjk5RTYwRSJ9
-
Dubai хоче кікнути zkeio hustlenaija з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
22 Jan 2023, 05:40
209506/229576
about 2 hours ago