Імміграція до Манітоби
-
Цікаво. В нас вже майже місяць пройшов
-
Наскільки я знаю, то будь-які до запити не можуть прийти перш ніж Аор. , так як вони мають присвоїти номер справи , а потім до запити присилати , або ж все разом . 🤔
-
Такий лист вам приходив ? Це і є АОР
-
Так
-
друзі у мене таке питання, я подався на отримання провінційної номінації, я роботою на фул таймі в манітобі, питання наступне планую влаштуватися на парт тайм у вінніпезі в компанію у якої центральний офіс знаходиться в торонто, чув що це може створити проблеми.
-
Ага))) приходив Correspondence id оце воно?
-
Ясно, дякую
-
Вітаю! Хто подався на федеральний з чоловіком/дружиною що не імігрує і немає змоги надати документи, фото, біометрію тощо? Є декілька запитань: Чи можна написати відмову у спонсорстві в майбутньому? Чи потрібно в такому випадку оплачувати додатковий розгляд 950 CAD? Що писати в пустих полях - n/a ? Чи має сенс якнайшвидше перед подачею оформити розлучення через Канаду чи Україну? Дякую.
-
Я в них завжди перекладаю [email protected]
-
Всім привіт 🙂 ✅ Підкажіть, будь-ласка, контакти, в кого можна зробити переклад, із засвідченням від перекладача, довідки про несудимість та інформації про минулі роботи, протягом останніх десяти років, в Україні (витяг форми ОК-5, або ОК-7) ? ✅ Також, зорієнтуйте, будь-ласка, яку форму довідки потрібно перекладати для підтвердження стажу роботи протягом останніх десяти років в Україні, - ОК - 5, чи ОК - 7 ? Тому-що, в наявності є обидві довідки, - ОК-5 та ОК-7. ✅ Також, зорієнтуйте, будь-ласка, якими значеннями відрізняються довідки форми ОК-5 та ОК-7, в частині наявної в них інформації, для подачі аплікації на федеральному рівні ? Будемо дуже вдячні за орієнтири та допомогу 🙂
-
Для підтвердження стажу підійдуть обидві, ОК-5 містить відомості про пенсію, ОК-7 - ні. Переклад - напишіть в @FidemMoris_Translations
-
ОК7 менш деталізована ніж ок5 по ідеї
-
Так, різниці немає, але це в принципі опціональний документ, якщо немає іншої можливості підтвердити робочий досвід. Якщо можливість є або ви цей досвід не клеймили на провінційному рівні, то ці документи можна взагалі не подавати
-
Зорієнтуйте, будь-ласка, яку, з цих двох форм довідок (ОК-5, чи ОК-7) потрібно надати ? Ми так зрозуміли, що підійде: або ОК-5 + перклад, або ОК-7 + переклад. Правильно ж ? Немає ж різниці для подання на аплікацію на федеральному рівні.
-
Та, там же, на провінційному рівні, потрібно ж було надати інформацію, по працевлаштуванню, тільки за останні 5-ть років, а на федеральному, вже потрібно надати інформацію за останні 10-ть років, тому, оце, і виникла необхідність формувати ці довідки. Дуже дякуємо за допомогу та орієнтири 🙏