Імміграція до Манітоби
-
Неважливо, чи то головний аплікант чи депендантс працював у поліції. Такі справи завжди довше перевіряють. Хоча є виключення, тут є люди, які працювали у податковій поліції, але отримали ПР відносно швидко у 2023.
-
Доброго ранку. Підкажіть, будь ласка, з Вашого досвіду: на скільки довго розглядають заявки якщо головний аплікант працював в поліції. І якщо є з цим затримка, то чи на всіх етапах чи якихось окремих? Дякую!
-
2 роки - це дуже недовгий термін для нестандартних кейсів.
-
Я знаю, що інші люди, які також працювали у поліції, відразу додали CV, дуже детально розписали свої обов'язки, надали контакти бувших колег. Перевірка дуже швидко пройшла.
-
Як на мене заходиш на сайт миротворець/цпк/бігус тощо, якшо не знайшов людину, все ок 😂
-
Я просто дивуюсь як можна надавати відповідь 2 роки. Це ж профнепридатність людей, які в цих установах працюють. І звісно я маю на увазі українські установи. Це просто фініш
-
Капец Нас 2 працювало в поліції Мені вже страшно уявити строки розгляду
-
Багато залежить від конкретного підрозділу, посади, обов"язків, історії роботи тощо. Жоден з цих кейсів не підпадає під стандартний і завжди розглядається case by case.
-
В мене знайома яка одразу приїхала в Канаду після оголошення програми, а до цього працювала в поліції швидко отримала пр. Зараз я відчуваю будуть в нас проблеми.
-
Ну не так просто :) Наприклад, якщо людина мала доступу до державної таємниці, то там окрема процедура виїзду з України через дозвіл від СБУ.
-
У мого співробітника з Бангладеш, бекграунд чек тривав 2 роки, звичайна людина, без держ служби, навчався в Канаді
-
Якщо ім"я поліцейського не гуглиться в контексті якогось скандалу, поліцейський не працював на території, де могли здійснюватися військові злочини, все чітко і прозоро, то треба просто чекати.
-
Ми працювали ще в міліції. До 2014 року. Чоловіка потім перевели на вольний найм. І теж зняли погони. Ворк перміт маємо до 27 року. Будемо чекати. Інших варіантів не маємо. Тому що планів на Канаду в нас дуже багато❤️
-
ми на федеральному рівні вже. Подались 25 липня. Чекаємо AOR
-
Привіт. Чи хтось у цій групі, хто подавався з продовженим паспортом і отримав AOR? Відразу скажу, що продовжений паспорт у дитини (4 роки дитині) Я прикріпила посилання на офіційне джерело і переклад, що паспорт вважається дійсним на час воєнного стану Чи одобрять PR з таким паспортом?
-
Все буде ок. Багато людей отримали ПР з продовженими паспортами.
-
Дякую Вам. Overthinking
-
/Доброго дня,може хтось знає до якої години приймає консул сьогодні у Вінніпезі і де?
-
Та все ок наче. Проте затримки неминучі. Тим паче з моїм шаленим везінням. Дякую!
-
Вітаю, а хто зміг зробити фото для консула 10/15 см ? Ди ви його змогли зробити за такими стандартами?
22 Jan 2023, 05:40
209684/233873
9 minutes ago