Імміграція до Манітоби
-
Нас не багато лише 16 , ще всіх немає в таблиці! ( ті хто чекають AOR) хто подавав заявку на PR , федеральний рівень (з липня по сьогодні! ) Напишіть, я вас додам у таблицю, якщо хочете)) Це щоб вам-нам, не було скучно чекати АОR🤝
-
Підскажіть, будь-ласка, яку ціль поїздки потрібно зазначити в розділі "Подорожі", якщо дружина виїзджала з України до Румунії на початку війни ? Будемо дуже вдячні за підказку 🙂
-
1 серпня😊
-
21 серпня)
-
Підскажіть, будь-ласка, чи необхідно, для подачі аплікації на федеральному рівні, робити переклади паспортів: паспорта громадянина України та закордонного паспорту ? Будемо вдячні за допомогу.
-
Дякуємо Вам за допомогу 🙏
-
Так, книжка. Дякуємо Вам за відповідь 🙂
-
Якщо український у вас книжка то так!
-
Дуже вдячні за відповідь 🙏
-
Нас не багато лише 16 , ще всіх немає в таблиці! ( ті хто чекають AOR) хто подавав заявку на PR , федеральний рівень (з липня по сьогодні! ) Або які не отримали ще AOR Напишіть, я вас додам у таблицю, якщо хочете)) Це щоб вам-нам, не було скучно чекати АОR🤝
-
-
Don's photo. Кажеш для дітей в укр. посольство. 23$
-
Нажаль зараз все сповільнилось. В мене сьогодні міні ювілей 100 днів на федеральному без будь-яких рухів. І мабуть що січня нічого і не буде. І взагалі кожний місяць тільки довше