Імміграція до Манітоби
-
Це нова программа. Все буде прозоро коли перші люди по ній отримають pr. Поки що всі збирають інфу.
-
Доброго дня ! Питання адресується новоприбулим та досвідченим Манітобцям .Хто може дати доречну пораду з питання єміграціі по провінціальній програмі MPNP( special draws for Ukrainian), на вашу думку чи реально пройти цей шлях з доками і подачею без допомоги єміграційних консультантів , самостійно, деякі люди кажуть на місті простіше все робити( коли вже там і є work permit )ніж за звичайний час коли вирішив ємігрувати .За всьома пунктами програми все нібито прозоро та зрозуміло чи є якісь моменти в яких без консультанта чи адвоката не впоратись ? ДЯкую усім хто відгукнеться )
-
За рік можна підтягнути мову на декілька пунктів вверх. Зі мною працює чілієць, так зараз він здав мову на 3й рівень, хоча рік тому він навіть добре не знав базову англійську
-
Халявщики забивали всю Варшаву, а тепер щоб взагалі не тратити на дорогу в Польщу - забили весь Львів🤣 так само було на безкоштовний рейс бажаючих 7000😅
-
-
Я зайшла щойно, і не має дат взагалі((((😢
-
В мене друзі записалися на 22.07. Але кажуть вже на вересень дати
-
Вітаю всіх! Підкажіть, в когось вийшло записатись на біометрію у Львові? Я зайшла і не має місць(( можливо дати з'являється коли відкриється сам центр?
-
Добре якщо так
-
Що робить? Потребувати пересмотру?
-
Там е 3 пункти, в мене тількі 2