Імміграція до Манітоби
-
У мене немає документів взагалі ніяких від двох фірм, вони недобросовісні виявилися і взагалі реорганізувалися. Намагалася звʼязатися з ужондом скарбовим, нічого не вийшло. Колишній роботодавець сказала теж, що нічого не дасть, бо вони вже інша фірма. Доказів фактично нуль, але робота була. Додала резюме, де описала обов’язки, місце роботи, надала контакти і пояснення, що можливо вони не є актуальними. (але в інтернеті шукаються). Також звʼязалася з колишньою колегою яка надала свій референс для звʼязку. В будь якому разі правду пояснити буде легше, чим щось вигадувати.
-
Польські прикордонники самі не дуже були в курсі, що легально, а що ок. Я коли вилітала в Канаду, то на прикордонному контролі були працівники жінка і чоловік. Жінка почала була кудись дзвонити, задавала дуже багато питань на якій основі я сиділа на рік довше чим у мене закінчилася віза. Тримали хв 10 мабуть. Я намагалася відкопати посилання на закон(шкода не підготувала завчасно), але чоловік прикордонник віднайшов сам, поставив печатку і мовчки відпустив мене на рейс. Але я мало хотіла отримати депортацію, хоча і знала, що я не мала для цього підстав
-
@western9 не можемо зрозуміти чому нам вибиває помилку. Якщо змінити початок роботи (в Канаді на 2022 рік тоді пропускає але ми приїхали 2023 і чоловік почав працювати лютий 2023) підкажіть як вирішити це будь ласка.
-
Як це стосується зараз мене?) Людям повертають аплікації за не повність поданих обов’язкових документів. Якщо в мене щось і буде з тими роботами з Польщі, то мені через це не повернуть аплікацію не надавши аор. Якщо з основними доками все ок, почнуть розглядати і тоді як мінімум запросять пояснення або якісь докази чи документи
-
Ну ви відповіли мені. Я розмовляла з Сергієм за конкретно його ситуацію з роботами в Польщі, а я дала особистий приклад. Його зацікавило чи маю я ПР, аби напевно мати впевненість дослухатися до мене чи ні. Потім ви мені пишете, що людям повертають аплікації до аор і каже, що вам все одно стосується це мене чи ні🤪 Якщо просто для факту, то це гарна інформація, але не стосується теми.
-
Статус worker. Безвізовий режим чи Ви знаходились там на підставі інших актів прийнятих в Польщі все одно значить що Ви були worker.
-
Довідка через посередника десь 60-70 коштує, за два дні готова
-
Так