Імміграція до Манітоби
-
Як зараз це поправити? Якщо 4 роки то: З 1.10.2020 - 08.02.2023 один роботодавець 23.02.2023 і по сьогодні канадський роботодавець. Тоді лише цих 2 оставити?
-
В мене ін процесінг з липня і тиша))
-
Так
-
Я сьогодні засабмітив
-
Нас не багато , лише 41 ! ( ті хто чекають AOR) хто подавав заявку на PR , федеральний рівень (з липня по сьогодні! ) Або які не отримали ще AOR Напишіть, я вас додам у таблицю, якщо хочете)) Це щоб вам-нам, не було скучно чекати АОR🤝
-
У нас був майже 6 місяців, потім зʼясувалось що весь цей час нашу заявку ніхто не розглядав. Хтось її відкрив, змінився статус і все, офіцера на ній не було. Після 6 мейлів на нашу заявку звернули увагу, взялись за неї і за декілька днів видали номінацію.
-
Додайте мене - 13.10😊
-
Не знаю.З 8 July отримали AOR 27 November , було 2 листи, біометрія і дозапит на паспорт дитини.Новий.Типу, наш старий не дійсний.Хоча, штамп консула до 2026…..І всі доки внутрішні: стаді перміт … дійсні….до 2026. Але.Ми раді, що є декілька днів новий паспорт, хоча і без стаді перміту поки що .Але говориться в листі, якщо не надамо протягом 30 днів новий-заявку буде відхилено.
-
Той що зазначено у контактах та через контакт-форму на сайті
-
21.11.2024
-
Так, питала що може треба якась додаткова інформація, бо запитів немає, а статус змінився 4/5 місяців назад. На перші декілька мейлів приходили стандартні відписки типу очікуйте, термін розгляду 12 місяців. Коли вже написала що розглядають вже 12 місяців, у статусі ін процес 6, тоді вже його взяли до роботи