Імміграція до Манітоби
-
Ті, хто вже почав заповняти LAA по SWM, нагадаю, що вам потрібно додавати employment verification letter, оскільки тільки цей документ підтверджує вашу поточне працевлаштування. Вже кілька людей написали, що загрузили офер, але офіцер захотів ще employment verification letter і пейстаби.
-
Доброго вечора. Питання стосовно довідки про несудимість. Довідка з Польщі. Ось переклад з офіційного сайту Польщі "Довідка, яку ви отримаєте через систему Національного кримінального реєстру, матиме форму XML-файлу" Чи XML-файл підходить для подачі на ПР? Дякую
-
Дякую!
-
Нажаль не можу розповісти усі деталі, бо то робив мій брат через банк південний, але гороши мені перейшли через німецький комерцбанк. То усе що мені відомо
-
Міжнародні перекази за кордон заборонені Постановою 18 НБУ…. Можете розказати нам більш детальніше, як вам так вдалося? Думаю для багатьох тут це актуально. Дякую! ☺️
-
Мені здасться треба лишень скани у пдф
-
Взагалі перше давали на термін дії паспорта візу та 3 роки ворк перміт, з кінця вересня почали видавати лише на три роки з ворк пермітом, тобто якщо паспорт має термін до вересня 2023 то ворк перміт буде тв віза буде відкрита до вересня 2023 року. А де хто кому робила Англія віза то там взагалі як хотіли так давали
-
вам ще пощастило, де хто отримував меньше ніж на рік
-
Південний банк
-
Я теж знаю, що через swift заборонено пересилати гроші з України, крім тих цілей, які ви написали.
-
Це у будь якому банку? Вчора розмовляла з менеджером банку в Україні (УкрСіббанк), вона казала, що можно передати валюту на рахунок за кордон тільки якщо це на лікування, навчання чи поховання. Інші заборонені. Тільки один вихід - знімати у банкоматі та класти на свій канадський рахунок.
-
Але треба перепровірити, бо це було в листопаді
-
За один трансфер будь куди, чи прийняти, чи відіслати
-
Так це правда, але не мож не більше 14 000 доларів