Імміграція до Манітоби
-
@western9 п. Wes , може ви підкажете , хочу зробити дітям нові стаді перміти, але паспорт дійсний до липня 2026р. У дітей два паспорти один продовжений з штампом ( дійсний до квітня 2026 р) , а інший до липня 2026 р. Можливо зробити дітям новий на 4 роки і тоді подаватися. Але тоді потрібно один анулювати , чи можна анулювати продовжений , на який видано стаді перміт , чи це буде порушення?
-
Хочеш багато заробляти і ні в чому собі не відмовляти? Тоді тобі точно до нас
-
Таких деталей я не знаю, якщо чесно. Ніхто тут у чаті не знає. Колись я приходив з мамою до service Canada , вона тут також була на work permit через CUAET, то там та леді казала, що всі документи, паспорт, перміт, SIN є прив'язані один до одного.
-
Це дорослому чи дитині був дозапит на новий паспорт?
-
Антон 17.07
-
Якщо у них будуть нові паспорти, то так.
-
Валентина 30.10.2024 - подана заявка на ПР
-
Я зрозуміла, дякую . Але якщо мені продовжать ворк перміт на 3 роки, а дітям лиш до липня 2026 р. Чи зможу на основі мого ворк перміту, зробити їм продовження знову? Бо на даний час , це тільки можна зробити до 31 березня 2025 р.
-
Будете мати новий паспорт, подаєте з новим.
-
Andrii хоче кікнути @ZhenyahdsD з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
#Banof
-
Підкажіть будь ласки чи потрібно на федеральному єтапі загружати разом з усіма документами канадський крімінал чек?
-
Здравствуйте! Ищем партнеров для заработка онлайн. Заработок от 5000 руб. в неделю. Писать по поводу сотрудничества + в лс.
-
Дякую за відповідь👍
-
Непотрібно PCC з Канади
-
Стабільний дохід і робота на дистанційці! Ми шукаємо співробітників старше 18 років. Гнучкий графік, можливість поєднання з основною роботою.
-
Дякую!
-
Можете зараз додати інформацію через IRCC webform. Але обов'язково поясніть для чого це. Дехто додає нові документи, але не пояснює для чого і яка причина.
-
Пане @western9, підкажіть будь ласка. Подалися на фед етап в серпні. Чекаємо на aor. В суботу отримала дитячі нові паспорти. Вже додавати інформацію про нові паспорти чи дочекатися нового visitor record і тоді вже все відправити? Чи вже додати коли буде номер aor?
22 Jan 2023, 05:40
210044/229694
3 minutes ago