Імміграція до Манітоби
-
Моє питання про цей пункт. Дякую
-
Доброго дня. Писала на mpnp веб форму щодо наміру зміни роботи, сьогодні мені прислали новий сертифікат підтвердження номінації із вписаною вже новою роботою. Мені потрібно ще чекати від них якихось повідомлень чи можна вже звільнятись?
-
Вам, по ідеї, вже треба було працювати на новій роботі) Якщо номінацію виписали вже під нового роботодавця.
-
Зрозуміла, щиро дякую
-
Так, так, вже працюю там теж. Дякую
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, як правильно заповнити поле "Current country of residence". Що саме ви вказували в графах "From" і "To"? У мене новий Work Permit, виданий у липні цього року, а попередній діяв із вересня 2022 року. Чи правильно я розумію, що в графі "From" потрібно зазначити дату початку найпершого дозволу, а в графі "To" — дату закінчення чинного?
-
Підкажіть, будь ласка, якщо хтось знає. Людина зараз в Америці на тимчасовому статусі. Має візу і лист на видачу ворк перміту. Хоче заїхати в Канаду до нового року, отримати ворк перміт, сін, мед огляд, і назад в Америку. Чи не буде конфлікту між статусами в цих країнах? Чи пустять потім в Канаду працювати, якщо вона раптом вирішить?
-
Дякую!
-
Він назад не зможе заїхати в США. В нього немає жодного документу для перетину кордону з США. Є такий міст в США, в місті Детройт, і якщо там випадково повернути на не той з'їзд (з'їзд на Канаду)і не мати при собі візи чи Грін карти то канадці можуть пропустити, а вот назад вже дороги не буде😁
-
Дякую!
-
Добрий день! Скажіть, будь ласка Федкральний рівень 1) Гружу ворк перміти в графу Your Valid temporary Work permit А також в Proof of residence? 2) Чи треба також старий ворк перміт кріпити?