Імміграція до Манітоби
-
Це стосується всієї інформації)
-
а, я щось подумала, що період 10 років стосується інформації щодо employment history, а навчання треба все вказувати з самого початку) Дякую
-
1) так 2) потрібно всі перміти додавати також
-
t.me/uccmb/235547
-
Ви вказуєте інформацію з 18 років або за останні 10 років, залежно що стосується вас. Школа не вказується, це ж ~17 років.
-
Виходить, на федеральному рівні зовсім ніякі документи зі школи ее потрібно додавати?
-
Не можу знайти де графа Your valid temporary work permit
-
Так я бачила, але воно було в мене, то й додала
-
Там якщо тільки mandatory грузити - там взагалі майже нічого не потрібно 😂 Я за 11 клас додам, хай буде
-
Вище писали ті, хто отримав вже ПР, що не добавляли нічого зі школи і все ок)
-
Якщо можете, то додайте. Якщо нi - напишiть пояснення. я писала для чоловiка пояснення. Свiй атестат додала
-
Up to you Не є необхідним
-
Тоді до вас ще питання, чи потрібно додавати ті самі документи, але у різні розділи? Чи достатньо 1 документу - 1 раз завантажити?
-
Таке питання,у чоловiка був старый police clearance certificate from Serbia, вчора отримав новий, його вже переклали на англiйську. Додати його разом зi старим? Чи старий видалити, залишити тiльки новий? Ще не вiдправляли на федеральний
-
Ну більшість людей завантажують все що можна, це теж добре Але головне аби всі обов’язкові документи були, все інше на власний розсуд
-
Добрий вечір! Підкажіть будь ласка Маю 2 фултайм роботи, і ще одну кежуал, у всіх різні ноки. Пройшов спеціальну виборку по професії на провінційний етап (тір 0, рік фултайму) 1. Чи треба вказувати усі три роботи в подачі на номінацію? 2. Чи потрібна справка з кожної компанії чи тільки та за якою подаюсь? 3. Чи не завадить наявність 2 фул таймів отриманню номінації, враховуючи те що пройшов виборку саме по професії?
-
Я завантажувала тільки раз. Насправді я взагалі забула ворк перміти додати і пейстаби. Ворк перміти потім відправила через веб форму, на пейстаби вже забила. В будь якому випадку всі не обов’язкові документи зможете потім додати за бажанням
-
Ну я додавала документи, які підтверджують моє працевлаштування тут (employment letter), бо номінацію отримала по SWM. Я думаю, це важливий документ, хоча він і optional. В також work permit (підтвердження мого статусу в Канаді)
-
вибачте, що знову турбую, але я відкрила ще раз відео з інструкцією, то там вказано школу, це розділ IMM5669
-
Точно. Тільки що подивився їх відео офіційне про подачу на їх сайті. І там сказали не додавайте документи яких ми не запросили, бо тільки збільшиться час розгляду. Тому хз, виходить що на наш розсуд добавляти чи ні. Але теж, не хочеться потім до запитів отримувати від них. Короче вони самі не знають що хочуть.
22 Jan 2023, 05:40
210183/234955
4 minutes ago