Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня. В формі 5669 в Schedule A (Backgraund/Declaration) Section H: Adresses не доступно змінити "дату до" для місця поточного проживання головного апліканта. Тобто як на початку створення аплікації декілька місяців назад зазначили цю дату і тепер вона не доступна для зміни. Що робити?
-
Доброго дня. Як подадитсь на виготовлення закордонного паспорту дитині в Оттаві, якщо на сайті консульства видає тільки Торонто і Едмонтон?
-
З моменту виготовлення до отримання компанією DHL в Україні, десь 2 тижні, потім присилають трек.
-
Велике вам дякую! Не знала
-
Посольство України в Канаді - це і є Оттава
-
Для тих хто сорти ловить . Сьогодні прийшов запрос підтвердити мій слот. Рівнесенько в секунду в секундичку за місяць до. І так два слоти, спочатку на один і через 20 хвилин інший і обидва потрібно підтвердити через дію. Якщо протягом 30 годин не підтвердити то слот відміняється . Тому пошту перевіряйте кожнісенький день. І ще буде так вроді за 3 дні і за сутки ….блінчик
-
Добрий день! Як робити резюме для федерального етапу Тобто з контактами, телефоном та як звичане, яке робиться для роботи? Чи просто опис освіти та робіт за 10 років
-
Структура CV Supply_Chain_Manager_CV.docx
-
Скажіть, будь ласка, чи знаєте де знайти приклад, бо я вже по- різному шукаю 2 дні . По ключовим словам. Не знаходжу... Буду щаслива, хто може має десь у збережених під рукою
-
Тут скидали приклад. Св це за все ваше життя, а не 10 років
-
Дуже дякую! А я вводила в пошуку просто resume То ж і не бачила☺️