Імміграція до Манітоби
-
Дуже дякую! Якраз зараз в процесі Що цікаво, треба все перевіряти після номінації Змінилися адреси (назви вулиць) та назви деякі з того часу Буду додатково пояснювати в explanation letter
-
🙌 Ищу амбициозных людей, готовых зарабатывать на криптовалюте! 🖥 Опыт не обязателен — обучаю с нуля. Основное направление — арбитраж крипты. 💎 Возможность зарабатывать от 50$ в день чистыми. ✨ Работаю только с проверенными биржами-гигантами, никаких шиткоинов и сомнительных сервисов! 📩 Пишите на основной аккаунт @AndreyCNA — расскажу все детали и помогу стартовать!
-
🔫 Hdydhdjjd кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @vlada_v_lade, Yuliia, Olena, Pavlo, @sovanadiia, @politikin, @ValTiona, Igor, @ivan_nevmyvaka, @zhenyaseverenchuk Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Вінніпег. Шукаю роботу за кеш. Прибирання снігу, клінінг. Можливо комусь потрібна допомога
-
Підкажіть чи правильно я зрозуміла? Подаємось на продовження wp тому що є новий закорд. паспорт. 1. Вказую нинішній uci з wp діючого? 3. Все одно галочка там де «apply for a wp the firs time»? І ще питання чи правильно нарахували fee? Так і потрібно двома сумами окремо за кожного: по 155 і 100 долларів? Дякую
-
Total 510$ Це 1 платіж
-
Всим, привіт 🙂 Громадо, підскажіть, будь-ласка, якщо робити CV на федеральному рівні, то, яким чином його, потім, відправляти ? Є, для цього, якась, опція в аплікації, чи через, якусь, додаткову вебформу ? Будемо вдячні за допомогу.
-
Для чого? Питання було в іншому
-
Мені еміграційний консультант говорила що перміт коштує 150$, а не 250.
-
Типу того
-
Це ви типу написали суму яка на фото?