Імміграція до Манітоби
-
Просто створив новий акаунт , логін і пароль використав аналогічний як на пр створював , і відразу ж оплатив .
-
Де таке трапилось?
-
Безкоштовно було до березня 2024 року
-
Всім привіт! Маю таку ситуацію: подалась на оформлення продовження Ворк Перміту , та отримала” withdraw “ через те, що не проплатила. Та я прибула до 2024 і в заявці вказувала підтвердження безкоштовного Ворк перміту. Що робити, платити, чи кудись звертатись?
-
your application under the CUAET measures was approved on or after February 4, 2024 Тоді бескоштовно. You were approved under the CUAET measures, and you arrived in Canada on or before March 31, 2024. Тоді оплата на загальних умовах.
-
Чекати спочатку
-
Україна зазнає труднощів із набором нових солдатів через зростання дезертирства. 2024 року з ЗСУ дезертувало більше військових, ніж за минулі два роки, — Financial Times З січня до жовтня цього року українські прокурори порушили 60 тисяч справ проти солдатів за самовільне залишення позицій. Основна причина дезертирства – відсутність ротацій, виснаженість, знеможеність солдатів. Крім того, за даними видання, у Польщі щомісяця дезертирує в середньому по 12 українських військових, яких привозять до країни на військове навчання. Офіційно Міноборони Польщі коментувати це питання відмовилося. Це було досить прогнозовано, нажаль, буде ще гірше, не можу уявити, як буде перемагати невмотивована армія, бійців котрої було насильно спіймано на вулиці, ще й відлупцювати коли кидали до бусіка... #СЗЧнашеВсе #вамТребаВиІвоюйте Посилання на канал: t.me/stop_grave_kyiv Спротив ТЦК: @stop_grave_bot
-
Так були переклади і копіі, не було саме орігіналу
-
@IrynaMark хоче кікнути @uilaji з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
Oksana хоче кікнути @uilaji з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Вітаю вас.
-
Після того як сдали біометрію, скільки часу в середньому треба щоб її зарахувати?
-
недалеко від поло парку
-
Я можу проплатити тут?
-
День
-
Це не імміграційні питання йдіть до іншого чату
-
Да уж, не позаздриш.
-
Будь ласка, підкажіть, якщо ми подалися на ворк перміт і хочемо додати документ, але на тій сторінці немає можливості завантажити цей документ. Як це можна зробити?
-
Добрий вечір. Хто в курсі, які числа зараз розглядають і видають AOR?
22 Jan 2023, 05:40
210497/231322
about 2 hours ago