Імміграція до Манітоби
-
Знайома на днях написала. Вона поверталась з-за кордону, її не хотіли пустити до літака. Але після всих вияснень впустили
-
Виглядає як «знайома знайомої сказала». Таке собі джерело. Проблеми з візами (що деякі мультипл виявились одноразовими) були одразу, а не зʼявились зараз. Тому не вигадуйте якийсь «всесвітній план змови повернення додому»
-
Вітаємо, Olga Pushkarova! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Нічого не вигадую. Добре якщо ви праві. Я лише за те щоб ми могли вільно пересуватись, але знайома з перших вуст розказала, тому що це іі не хотіли садити на літак через помилку в системі при проходженні кордону. Ps: у кожного своя правда і своє бачення ситуації.
-
Добрий день Засабмітив анкету на федеральний етап , але забув додати виписку з сейвінга. Пейстаби і лое додав. Як можна її додати ? Через це - secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application ?
-
Скажіть, будь ласка, я зайшла в трекер, в інформації про адресу, телефон, імейл все наплутали у них: показана у мене моя теперішня адреса, а у сина і чоловіка адреса попередня наша тут, хоча чоловік взагалі в Україні, а син зі мною по новій адресі. Та ж біда і з телефонами. Тільки місяць назад отримала АОР. То вони ще приведуть до ладу всю інфу чи треба їм писати і просити виправити? Бо я їм подавала корректну інформацію, а там каша в трекері.
-
Дякую
-
В мене перекладач у файлі мав кольорову копію оригіналу (фактично оригінал) + сам переклад. Мені навіть сенсу не було добавляти додатково оригінал ще раз, бо це той самий документ. Так і надіслала 😒 Тобто у мене оригінал + сам переклад, без додаткової копії
-
Доброго дня! Скажіть будь ласка, прийшов лист на вклейку візу для дружини, вона зараз в Україні, зрозуміло що вона повинна відправити паспорт, в листі вказано що треба фото, но фото мы вкладали коли подавали на фед. рівень. А що треба ще відправляти, може хтось відправлю, в паспорт на візу в Україні, розскажіть будь ласка.