Імміграція до Манітоби
-
Я не розумію що треба їм надати, пояснення чому не на фронті?
-
Так це в будь-якому іншому воєнкоматі можна отримати, тільки черги зараз
-
До чого тут фронт??? Пояснюєте чому нема військового квитка чи приписного, тимчасового посвідчення тощо. Тепер ще можна з Резерв+. Кожен мужчина має мати якийсь військовий документ.
-
Їм потрібно надати military records form і документи, які засвідчують, чи чоловік був звільнений від військової служби/призову. Там чітко пише military exemption. От резерв+ якраз дає таку інформацію.
-
В нас мало документів залишилось, все згоріло в хаті, дипломи, атестати,так і подаємося купа пояснювальних записок, в цьому випадку теж буде пояснення, але дякую за поради
-
@let_console_log хоче кікнути Aitor Rodrigezmolina з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Правильно, це і є пояснення.
-
Тут купа людей із ОРДО та окупованих територій у 2022, то мають запис у резерв+
-
Усім привіт Таке питання . Якщо після отримання номінації по Overseas я звільняюся з роботи, чи треба інформувати Mpnp про це? В номінації написано Restrictions on employment- no. Обмежень на роботу ніяких.
-
Вітаємо, морячок! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось українською або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спаму, рекламі, фейкам. 4. Перед тим як щось питати, будь ласка, ознайомтесь з закріпленими повідомленнями. Там багато корисної інформації. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba uccmanitoba.ca/ Імміграція до Манітоби: питання імміграції, CUAET, оцінки освіти, авіаперельотів, віз, біометрії і тому подібне: t.me/uccmb Українська Манітоба: питання про життя в Манітобі, робота, школи, дит. садки, банки, відпочинок, навчання і таке інше: t.me/ManitobaLife Українська Канада t.me/UkrainianCanadians Українці Манітоби www.facebook.com/groups/manitobaua Українська Канада www.facebook.com/groups/canadaua
-
Ви прочитайте не саму номінацію, а цілий емейл, де вказано, що потрібно роботи
-
Там написано що можуть забрати, якщо не повідомити , не працювати фулл тайм і таке інше. Але ж я виконав умови програми Overseas, я можу навіть і не в Канаді знаходитись і податись на піар. У Overseas інші умови.
-
А якщо е гроші яких вистачить на 3-4 роки на рахунку, написати щоб зрозуміли що не без грошей?
-
Ось
-
Ви можете звільнятися, але там також пише, щоб повідомляти про зміни матеріального стану, а це в тому числі втрата роботи.
-
При подачі на ПР ви будете додавати proof of funds, довідки від роботодавця і т.п, федерали перевірять вашу номінацію на предмет виконання всіх критеріїв.
-
Так я про це і питаю По Overseas всі умови уже виконані. Чи е порушенням чогось якщо я зараз наприклад поїду в іншу країну і там буду піар чекати?
-
Я більше 2 років відпрацював вже у Манітобі
-
Не є, але ви повинні врахувати, що вас будуть оцінювати на предмет зв'язку із провінцією. Також, якщо ви будете в іншій країні, то процес лендингу інший, через імміграційну візу+медогляд у тій країні.
22 Jan 2023, 05:40
210749/229694
2 minutes ago