Імміграція до Манітоби
-
Доброго дня шановний @western9 а також учасники групи. Скажіть будь ласка прийшов запит від ircc на вклейку візи . Оскільки Canada post страйкує , чи є ще якісь можливості надіслати їм паспорт, інші служби ? Щиро дякую за допомогу.
-
Питання. Завтра їду з 16 річним сином подаватись на новий паспорт в Оттаві. Money order зробили на нього в банку. Чи це ок, чи потрібно аби я зробила?
-
не получается найти хорошую работу, я с радостью помогу
-
-
Це немає принципового значення, вони не придираються і не перевіряють. Я зробила два таких ордера на себе 172дол, для дочки 53дол. Обидва на своє прізвище та імя. Думала, проблема чи ні. Перевіряли тільки наявність ордера. Працівники справили позитивне враження.
-
Ilovepdf
-
Я просто думаю чи не скажуть вони що він не повнолітній тому сам за себе не може платити
-
Або зараз на всяк випадок на себе зробити.
-
В мене черга о 9 ранку, часу бігати не буде.
-
Якщо сумніваєтесь, то найперше підіть перепитайте, коли прибудете до посольства. Поки в черзі стоїте, то зможете побігти змінити чи зробите новий ордер,а вдома відмінете старий. Не переживайте, там позитивні люди. Ні вереска, ні істерик.
-
Та отож. Наче він вже і сам подаватись може і банк з його рахунку кошти заморозив. То думаю не має бути проблем.
-
Якщо сумніваєтесь зробіть, інший легко анулюєте потім. Хоча діти в 16 уже власнорочно заповнюють певні заяви.