Імміграція до Манітоби
-
Да і ще коли пійдете до Emigrant Center добре матм електронну копіб
-
Вітаю, якщо я продовжую працювати на ту саму компанію, але переходжу на інший завод, чи потрібно якось повідомляти це кудись? (Чекаю AOR)
-
1.Треба загрузити ДІЮ. 2.Авторизуватися. Для цього потрібен тільки укр. паспорт та якийсь номер тел. не обов'язково ваш, можливо якогось знайомого. Відео з реєстрацією в ДІЇ є в ютуб. 3. В додотку ДІЯ замовити витяг про несудимість. Там буде дві опції. Вам треба вибрати -повний витяг. Він буде сформований в прдовж доби. 4. Скачати витяг та перевести на Англійську з допомогою гугл перекладача . 5. Роздрукувати витяг та переклад. 6.Віднести витяг та переклад до Emigrant Center. 7. Через декілька днів ваш Витяг про несудимість буде готовий.
-
І ще краще мати електронну версію перекладу, можливо на emai. Це на випадок якщо зробили помилку. Там люди хороші на місці допоможуть виправити.
-
Дякую вам. Буду разбираться)
-
Підскажіть будь ласка, під час провінції все пройшло добре а ось переживаю тепер зараз з федеральним етапом На депенданс, завантаженний документ, скан(лицьової сторінка де все є) + переклад сертифікату народження в один файл. То зараз думаю чи не треба все таки відсканувати ту іншу сторону сертифікату яка біла, там нічого немає і подати через веб форму, за таке вертають справу якщо іншої сторони немає? (Ще очікування аор) (Трохи накручую собі)
-
Наша компанія Тах Canada Accounting організовує Тах Clinics по всій території Канади, де для всіх жителів Канади буде можливість подати податкову декларацію під час податкового сезону за 🇺🇦 донат. Наша ціль: зібрати $1 000 000 для потреб армії, служб надзвичайних ситуацій та хворих дітей, які знаходяться в прифронтових зонах — України без доступу до ліків. www.instagram.com/lilico_ca?igsh=YnkwaXRodHlpNXg=
-
youtube.com/watch?v=nD4A3rfy8Xs&si=tfRvv8ovu__gUjCd
-
Закінчила курс Accounting місяць назад, і хотіла б попрацювати або поволонтерити доя досвіду. Чи є така можливість?
-
Достатньо того листка. Відскануйте і прикріпіть його. Я так робила. Вже пізніше, до речі, я отримала результати, зконтактувавши із лікарем, що робив той огляд.
-
Доброго вечора Чи знає хтось графік роботи консульства в Едмонтоні на різдво
-
Я дзворила двічі на гарячу лінію, і мені надали ПР через кілька днів. Пара знвйомих рлбила те саме, і всім прийшло дуже швидко. Не рекомендую, просто ділюся досвідом
-
Пишу)