Імміграція до Манітоби
-
Заповнював все і для усіх, дивіться, щоб потім не було проблем із приховуванням інформації.
-
Доброго дня!Я заповнювала групову заявку на себе і дітей у своєму кабінеті на CUAET.Чоловіка не вказувала і не заповнювала на нього ( чекали перевиготовлення українського паспорту) та й він залишається на Україні поки не закінчиться війна.З можливістю здати біометрію тепер в Україні хочу заповнити і на нього анкету CUAET.На нього створюю окремий кабінет і дітей вказувати не потрібно вже?Хтось робив окремі кабінети і заявки на членів сім‘ї?
-
Всі українці можуть знайти різні пропозиції про допомогу frompeopletopeople.com
-
Друг на днях прилетів в той же час то волонтери відвезли в готель
-
Дякую
-
На жаль, волонтери мають обмежений людський ресурс. Все менше і менше людей йде волонтерити.
-
Пошукайте в Гугл Посольство України в Канаді. Можна їм подзвонити чи написати листа і все розпитати.
-
Ми прибули з дітьми вночі. Нікого не було. Я просила на ресепшені зателефонувати в готель,де зупиняються українці. Приїхала леді і нас забрала. Але все спілкування було англійською)
-
люди, як відновити свідоцтво про народження, якщо я вже в Канаді?
-
треба.
-
Доброго дня, вибачте, що турбую, в arrivecan для дитини потрібно заповнювати (9 років), невакцинована? Дякую!)
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка, скільки балів потрібно набрати для подачі на PR по програмі Federal Skilled Workers in Manitoba?
-
Анкета для прибуваючих. Це все, що є з попередніх контактів
-
Анкета для прибуваючих у Вінніпезький Міжнародний Аеропорт (Winnipeg James Armstrong Richardson) docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdx4P5eYNs8pK9bK_hR9ESziGcM1rgtQC3F2UatKP5rKbqhPw/viewform
-
А по телефону, побачив .
-
Там може нікого не бути в той час ....
-
Добре, тобто зараз не треба з кимось зв'язуватися заздалегідь?
-
Там ж стійка із соняшниками. І поруч стіл волонтерів. На ньому повинен бути контакт, куди дзвонити для поселення.
-
Друзі добрий день! Прилітаємо в Вініпег 12.07 приблизно о 23:11. Що робити і як бути з готелем якщо волонтерів не буде вночі? До кого звертатись за допомогою відгукніться будласка.
-
Головне, щоб fedex забрав
22 Jan 2023, 05:40
21087/229743
7 minutes ago