Імміграція до Манітоби
-
Увесь час. Ви можете виїхати ц відпустку
-
Робила на імʼя сина маніордер, 17 років. Ніяких питань не виникло
-
Доброго вечора , чи може хтось порекомендувати людину яка перекладає довідку про не судимість з Польської на Англійську ? Дякую
-
www.instagram.com/lingvoteam_bp?igsh=MXVlMGdyZG91Mnd4YQ==. Тут перекладала песель , швидко та якісно роблять переклад
-
А що ви питали конкретно в них?
-
В трекері доречі відображаються дзвінки коли їм дзвониш
-
Ага значить все таки галочка )
-
Казала, що хочу вчитися і вже час був подавати заявку в коледж, це був лютий. І ще син як раз закінчував школу в тому році. Вони типу нічого не можуть зробити, але факт: пр прийшов через кілька днів. Інший випадок: мій колега індус чекав з 1,5 місяця цієї осені, а в нього з жінкою закінчувалися перміти у грудні, то я йому порадила подзвонити. Агент відповів, нічого не можуть вдіяти, він навіть подався на нові перміти і заплатив гроші, а через 4 дні прийшов ПР
-
Так
-
Добрий вечір! Підкажіть, будь-ласка, коли приходить AOR, це приходить якесь сповіщення на імейл?
-
Як мій знайомий каже може вони забувають ставити якусь галочку в системі )
-
Саме за цим документом я могла офіційно працювати в Польщі , так як в мене не було ані біометрії, ані візи . Тому , про всякий випадок переклала
-
А навіщо ви перекладали песель? Цей документ зовсім не потрібний
-
@FidemMoris_Translations точно перекладають з польської
-
Доброго вечора, скажіть будь ласка, оплата на федеральному етапі за повнолітнього сина (20 років) потрібна бути 250 доларів чи 1500, що вибирати?
-
Все вірно, але перепишіть українською, будь ласка.
-
250 (или сколько там за ребенка). Там идет за spouse 1500+, и за ребенка 250(?), не зависимо, сколько ему лет
-
Дякую за відповідь
-
Від 18р це вже не дитина. 1500
-
дяк
22 Jan 2023, 05:40
210918/235057
11 minutes ago