Імміграція до Манітоби
-
Ми прибули з дітьми вночі. Нікого не було. Я просила на ресепшені зателефонувати в готель,де зупиняються українці. Приїхала леді і нас забрала. Але все спілкування було англійською)
-
люди, як відновити свідоцтво про народження, якщо я вже в Канаді?
-
треба.
-
Доброго дня, вибачте, що турбую, в arrivecan для дитини потрібно заповнювати (9 років), невакцинована? Дякую!)
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка, скільки балів потрібно набрати для подачі на PR по програмі Federal Skilled Workers in Manitoba?
-
Анкета для прибуваючих. Це все, що є з попередніх контактів
-
Анкета для прибуваючих у Вінніпезький Міжнародний Аеропорт (Winnipeg James Armstrong Richardson) docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdx4P5eYNs8pK9bK_hR9ESziGcM1rgtQC3F2UatKP5rKbqhPw/viewform
-
А по телефону, побачив .
-
Там може нікого не бути в той час ....
-
Добре, тобто зараз не треба з кимось зв'язуватися заздалегідь?
-
Там ж стійка із соняшниками. І поруч стіл волонтерів. На ньому повинен бути контакт, куди дзвонити для поселення.
-
Друзі добрий день! Прилітаємо в Вініпег 12.07 приблизно о 23:11. Що робити і як бути з готелем якщо волонтерів не буде вночі? До кого звертатись за допомогою відгукніться будласка.
-
Головне, щоб fedex забрав
-
Поїде в торонто, якщо заберуть, там все зроблять. А якщо щось не так, то на 8 день уточните. Взагалі то реєструватися треба було на їх сайті, там будуть результати ....
-
Дякую, так вже зробила, а наступний крок? Цей результат кудись прив'яжеться сам чи треба кудись загружати його
-
Реєстрація на літак в Барселоні. Там проблема може виникнути
-
Хелоу, вибачаюсь за офтоп, але підкажіть, будь ласка може у когось був досвід: якщо я ще до отримання foil less якось летів одного разу майже два місяці тому з Угорщини в Барселону, де і перебував ці два місяці, то зараз я в теорії можу взяти Барселона - Канада прямий рейс типу вилітаючи з Угорщини?)
-
Лайфлаб, потім запечатати, як просять і на ресепшен. Федекс заберуть, але треба їм звонити. Телефон дадуть на відеоконференції
-
Доброго вечора, хтось летів через Ванкувер, яка була процедура по приїзду. Чи отримали ворк перміт. Скільки займає часу пересадка. Буду дуже вдячна за будь яку інформацію
-
Доброго дня 🌻, Дуже потрібна допомога, хто ось на днях прибув. Підкажіть, будь ласка, чи є ті, кому видали 2 набори тестів для карантину - 1й та 8й день, в Торонто, Lifelabs сказали обидва робить самостійно, питання - чи їх тільки в Lifelabs фіксувати після відеоєппойменту, чи ще десь потрібну і куди їх віддавати? Поділіться свіжою інформацією 🙏 бо сиджу вже в кімнаті готелю і боюсь, що щось роблю не те 🙄 Буду дуже вдячна, можно в приват відповісти
22 Jan 2023, 05:40
21094/229593
29 minutes ago