Імміграція до Манітоби
-
Якщо він dependent, то сплачуєте як ща дитину
-
Я бачила лікаря особисто, бо пізніше приїздила моя мама, і для її медобстеження ми попали на того самого лікаря. Між ділом я відмітила, що не маю своїх результатів, і вона мені скинула їх через особистий кабінет. Я думаю, якщо подзвонити у клініку, то можна це питання вирішити.
-
Интересует карьерный рост и высокий доход, пиши поможем t.me/Veronikaaa1232
-
❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 1⃣2⃣5⃣0⃣0⃣ 💸 ✅✅✅✅ 😄😍🥹🙂🥸 ЗАНИМАЕТ ВСЕГО 😌😀😍😗 ЧАСОВ В ДЕНЬ 😄😘😂🙃😚 😌😃😚😝😀🥸 💜💜💜💜💜 ОГРАНИЧЕНЫ 💜💜💜💜💜💜 ПИШИ❤️@alex_osadchy 🔠🔠 1️⃣8️⃣ и старше ❗️
-
Andrii хоче кікнути F з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
🩲🩲🩲🩲 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 🩲🩲 2⃣0⃣0⃣ 💵 ✅✅✅✅ 😄😍🥹🙂🥸 ЗАНИМАЕТ ВСЕГО 😌😀😍😗 ЧАСОВ В ДЕНЬ 😄😘😂🙃😚 😌😃😚😝😀🥸 🩲🩲🩲🩲🩲🩲🩲 💜💜💜💜💜 ОГРАНИЧЕНЫ 💜💜💜💜💜💜 ПИШИ🙈@alex_osadchy🙂 🔠🔠 1️⃣8️⃣ и старше ❗️
-
🔥 Схоже, ви намагаєтеся почати голосування за кік занадто рано. Мінімальний проміжок часу між голосуваннями можна змінити за допомогою команди /time. Дякую!
-
@banofbot
-
Andrii хоче кікнути User з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Зpaвcтвyйтe! Нyжны 2 чeлoвeкa Oт 200 $/дeнь. Зa пoдpoбнocтями пиши + в лс
-
Andrii хоче кікнути Алиса з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
За головного апліканта та spouse or partner 1525 Dependant child (до 22 років) 260
-
Будь-хто може бути основним аплікантом, більше того, Ви обоє можете подавати ЕОІ, але далі піде той, хто перший пройде вибірку. ЕЕ профіль ви не створите, вам треба іммігрувати по non EE.
-
Ви головний аплікант чи чоловік?
-
@Olivka_24 хоче кікнути @alexxxxxx2552 з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Легка pо6oта для активних,1000долларів це початок пиши для деталей!
22 Jan 2023, 05:40
210964/230471
4 minutes ago