Імміграція до Манітоби
-
Дякую
-
Там ще листи про біометрію прийдуть, не пропустите.
-
Дякую
-
Так
-
Добре, перечитаю. А AOR повинно прийти на емейл?
-
Acknowledge of receipt Перечитайте ще раз лист, який вам прийшов при подачі. Там усе пояснено.
-
Доброго вечора. Якщо я тільки заповнюю EOI, зараз працюю на одній роботі але через 3-4 тижні планую змінювати роботу, але скоріш за все зарплата буде менша, NOC такий самий, які мої дії. Чи на даному етапі це не важливо?
-
18 липня
-
Такі умови. Ви маєте відпрацювати 6 міс і продовжувати працювати там само.
-
І якщо все буде добре то розриву між зміною роботи не буде.
-
Ви якого числа подалися ?
-
Чому? У мене вже є 6 місяців безперервного стажу
-
Відпрацюєте на новій роботі 6 міс, тоді зможете подавати ЕОІ.
-
Добре, дякую Вам
-
Чекайте скоро буде запит на біометрію
-
АОР ЗАРАЗ настільки я розумію 13 липня видають
-
Діло в тому що працював в тому самому місці але оформлений на компанію моєї агенції Тепер на пряму в місці де працюю
-
Друзі привіт, хто може допомогти чи дати інструкцію по продовженню чи новому Ворк перміту?)маю на увазі як це правильно зробити (є кілька питань)
-
Пане Wes, виникло питання щодо зміни роботи після заповнення EOI. Ситуація наступна: є 7 місяців безперервного стажу і продовжую працювати, планую змінювати роботу, але без перерви (тобто в п'ятницю закінчив в понеділок пішов на нову роботу). Але ви пишите що роботу можна змінювати виключно за погодження офіцерів і ще одна проблема NOC буде рівнозначний але дохід менший. EOI ще не заповнював, щоб ви порадили? Але хотів би податись да кінця року щоб не втрачати 4 роки стажу.
-
29.11.24
22 Jan 2023, 05:40
211096/229621
15 minutes ago