Імміграція до Манітоби
-
@banofbot
-
Рoбoтa для тих, хтo цінує стaбільність. Дoхід від 7000 грн щoтижня.
-
Якщо залишається 4 дні до відправки, це окей, що конверт буде доставлено пізніше? Головне відправити у цей термін?
-
Так, але куржрська служба доставляє за 2 бізнес дні. Головне не сплутати адреси, там інакший адрес для кур'єра
-
Підкажіть будь ласка ви коли заповнювали мілітарі та резюме,то підписували від руки чи ні?
-
ми "малювали" підпис в Acrobat Reader, приняли.
-
Добрий день. А якщо canada post не працює, то немає можливості отримати довідку про немудимість з Німеччини?
-
Будь ласка, скиньте посилання куди писати з приводу зміни роботи не головного апліканта на федеральному рівні? Ідем по swo, aor ще не отримали. Дякую
-
Якщо змінюю посаду на роботі, потрібно повідомити по факту уже. Чи треба питати дозвіл? Тір той самий, зп вища. Дякую
-
Якщо сво по факту, якщо свм за 2 тижні
-
Ну так,це не проблема
-
По факту уже, не за 2 тижні?
-
Якщо роботодавець той самий ,просто новий офер відправте через веб форму і напишіть ,що отримали підвищення
-
Це ж сво правда? 🫣
-
Навіщо нова номінація? Роботодавець той самий ,достатньо буде просто повідомити що отримали підвищення через веб-форму
-
Я думала ви номінацію чекаєте. На федеральному просто відправляєте та й все. А вони вам нову номінацію
-
Вітаю. Подалися на фед.етап і тільки зараз зауважила, що номінацію отримали SWM, хоча подавалися по SWO. На щось може впливати ця різниця? Чи повернуть 500 доларів за номінацію в такому випадку?
-
Думаю, що не потрiбна нова номiнацiя.
-
Я вже отримала номінацію. Подалась на федеральний. Міняю посаду всередині компанії.
-
Не треба питати дозвол, просто можно попросити роботодавця,щоб дав, наприклад, новий employment verification letter та вiдправити до IRCC
22 Jan 2023, 05:40
211184/229775
4 minutes ago