Імміграція до Манітоби
-
Привіт, потрібно змінити паспорт, на який видавалася канадська віза, work permit та sin. Хто це пройшов, будь ласка, підкажіть в якому порядку: змінити паспорт, повідомити IRCC та інші державні установи Канади, чи потрібно знову відкрити візу в Канаду в новому паспорті і взагалі які ще кроки потрібні у зв'язку з заміною паспорта, щоб перебування в Канаді залишалося законним? Дякую.
-
Якщо паспорт треба замінити з приводу закінчення його терміну - отримання нового перміту на старий паспорт - погана порада
-
Підкажіть, усі паспорти на федеральному треба підгружати в поле “Travel documents and passports “? Чи туди тільки ті які вказував на початку при заповненні , а інші паспорти включаючи внутрішній український в додатковий розділ + пояснення?? Дякую
-
Дякую!
-
Скажіть будь ласка, що там зараз з балами, далі мінімальний 879? І як проходить процес вибірок! У мене просто лише 806 і я взагалі не розумію чого чекати і як довго можна висіти в пулі. Подала інтерес ще на початку серпня з 766 балами, зараз добавились бали через стаж. Але так розумію, що зараз і з 806 можна рік часу побути в пулі і нікуди не попасти. Робоче середовище просто дуже токсичне і я не витримаю там довго🥲. Якщо ж звільнюсь, то прийдеться починати все спочатку, бо я навіть не на номінаційному процесі ще.
-
🙏🙏🙏 це вже непогано. Якщо ще опустять на 40, то я пройду 🥹
-
Завтра може оновитися інформація, але тенденція добра, -40 балів, може в неділю буде 800,а як ні то с наступного року.
-
Ясно 😭😭😭😭😭, тоді вже більші шанси по гуманітарній подаватись так як перебуваю під постійним наглядом лікаря тут і ніби є причина. А то ті бали якісь захмарні вже (((
-
На скріні вище бачу цю інформацію про score