Імміграція до Манітоби
-
Дякую!
-
Скажіть будь ласка, що там зараз з балами, далі мінімальний 879? І як проходить процес вибірок! У мене просто лише 806 і я взагалі не розумію чого чекати і як довго можна висіти в пулі. Подала інтерес ще на початку серпня з 766 балами, зараз добавились бали через стаж. Але так розумію, що зараз і з 806 можна рік часу побути в пулі і нікуди не попасти. Робоче середовище просто дуже токсичне і я не витримаю там довго🥲. Якщо ж звільнюсь, то прийдеться починати все спочатку, бо я навіть не на номінаційному процесі ще.
-
🙏🙏🙏 це вже непогано. Якщо ще опустять на 40, то я пройду 🥹
-
Завтра може оновитися інформація, але тенденція добра, -40 балів, може в неділю буде 800,а як ні то с наступного року.
-
Ясно 😭😭😭😭😭, тоді вже більші шанси по гуманітарній подаватись так як перебуваю під постійним наглядом лікаря тут і ніби є причина. А то ті бали якісь захмарні вже (((
-
На скріні вище бачу цю інформацію про score
-
Читайте уважно
-
Це знаю, але також знаю якщо є серйозні захворювання і потрібен постійний нагляд лікаря то це теж є вагомою причиною. В Україні наприклад я так і не отримала адекватного лікування і це все могло закінчитися летальним випадком. Тут хоч черги до лікарів довжелезні, але почали лікувати. Дитина є, але вже підліток. Просто з цими балами не знати чого очікувати. Якось то все дуже сумно. Саме гірше, шо привʼязують до роботи, а знайти тут роботу де можна пропрацювати фул тайм без проблем це теж з області фантастики. Постійні скорочення, то булінг, то ще щось . Війна вже по прогнозах кілька разів мала закінчитися, тому я вже в нічому не впевнена.